Έσκασε η «βόμβα»:Μάχη με το AIDS δίνει ο Τσάρλι Σιν-Ο παρανοϊκός τρόπος που ζει ο 50χρονος σταρ

Έχει απομονωθεί σπίτι του, παίρνει ναρκωτικά, πίνει και πληρώνει αδρά για να έχει γυναίκες ως συντροφιά

Έσκασε η «βόμβα»:Μάχη με το AIDS δίνει ο Τσάρλι Σιν-Ο παρανοϊκός τρόπος που ζει ο 50χρονος σταρ

​Επιβεβαιώθηκε η «βόμβα» που είχε σκάσει προ ημερών στο Hollywood και υποστήριζε ότι ο Τσάρλι Σιν εδώ και δυο χρόνια δίνει κρυφά μάχη με τον ιό του AIDS.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 50χρονος ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζούσε έκλυτο βίο, κάνοντας χρήση ενέσιμων (και όχι μόνο) ναρκωτικών, αλλά και σεξ χωρίς προφυλάξεις με πόρνες, πορνοστάρ, τραβεστί και ο,τι μπορεί κανείς να φανταστεί.

spl481130_002.jpg
Όταν έμαθε λοιπόν το 2013 ότι είναι οροθετικός, αποφάσισε να το κρατήσει για τον εαυτό του και για λίγους γνωστούς του, καθώς έτρεμε μήπως αυτό καταστρέψει την καριέρα και την υστεροφημία του.

Μετά τις παραπάνω αποκαλύψεις, τα σημερινά δημοσιεύματα φέρνουν στο φως και άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον κατήφορο που έχει πάρει η ζωή του Τσάρλι Σιν τα τελευταία δυο χρόνια.

spl590307_001.jpg
Όπως αναφέρει η «Daily Mail» σε αποκλειστικό της δημοσίευμα, ο 50χρονος σταρ έχει απομονωθεί στο σπίτι του, βλέπει παλιές ταινίες με τον εαυτό του στην… ένδοξη εποχή του, και προσπαθεί να χωνέψει την διάγνωση.

Τα τελευταία δυο χρόνια, η απομάκρυνση του από τον έξω κόσμο είναι δραματική. Αντ΄αυτού, προτιμά να μένει μέσα και να καλεί πορνοστάρ να διασκεδάσουν παρέα στο σπίτι του, τις οποίες πληρώνει αδρά, δίνοντας τους από 25.000-30.0000 δολάρια ώστε να μείνουν μαζί του την νύχτα.

spl980238_033.jpg
Πα��άλληλα συνεχίζει να παίρνει ναρκωτικά και να καπνίζει κρακ, χειροτερεύοντας την κατάσταση του.

Και δεν έχει μείνει εκεί, αλλά όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει γίνει παρανοϊκός. Φοβούμενος όλο αυτό το διάστημα πώς κάποιος θα αποκάλυπτε τα μυστικά του, ο Τσάρλι Σιν έχει εγκαταστήσει ένα ισχυρό σύστημα ασφαλείας στο γκαράζ του σπιτιού του, όπου σεκιουριτάδες αναγκάζουν τους καλεσμένους να υπογράφουν συμφωνία ότι δεν θα αποκαλύψουν τίποτα, ενώ τους παίρνουν και τα κινητά πριν τους αφήσουν να μπουν στο σπίτι του Σιν!

spl1115003_001.jpg
Η ψυχολογική του κατάσταση λέγεται πώς είναι τόσο χάλια, που μια μέρα δεν κατέβηκε σε πάρτι που είχε οργανώσει ο ίδιος, προτιμώντας να μείνει στο δωμάτιο του.

Ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες πορνό που του στέλνει πορνοστάρ και έχει δει την κατάσταση στο σπίτι του Σιν, αναφέρει πως οι μόνοι του φίλοι είναι πλέον οι σεκιουριτάδες, καθώς και ότι η υγεία του δεν είναι καθόλου καλή:

«Δείχνει πολύ άρρωστος αλλά συνεχίζει να παίρνει ναρκωτικά και να κάνει σεξ με πορνοστάρ. Καπνίζει κρακ από το 2010 και μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει. Τους τελευταίους έξι μήνες όλο και χειροτερεύει η υγεία του. Δεν λέω ότι φταίει ο ιός του AIDS, αλλά δείχνει χάλια. Έχει κάτασπρο δέρμα, δεν βγαίνει καθόλου στον ήλιο και κυκλοφορεί με επιδέσμους. Αιμορραγεί και έχει πάνω του κολλημένα συνεχώς χανζαπλάστ, τα οποία του πέφτουν».

spl1115003_002.jpg
Να σημειώσουμε πάντως, πως μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις και την διάγνωση του με τον ιό του HIV ο Τσάρλι Σιν αναμένεται να δώσει μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Today» του NBC, και στον Mατ Λόιερ, όπου θα μιλήσει για όλα.

Το τραγικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι (σύμφωνα με τον «Enquirer» που έβγαλε πρώτος την είδηση πριν 18 μήνες ότι ο Τσάρλι Σιν είναι φορέας του AIDS), ο 50χρονος σταρ ακόμα και μετά την διάγνωση του συνέχισε να κάνει σεξ με πολλαπλούς συντρόφους χωρίς να τους ενημερώνει ότι είναι οροθετικός.

spl1125190_001.jpg
«Έπαιζε Ρώσικη ρουλέτα με την ζωή τους και εκείνες έπαιζαν ρώσικη ρουλέτα με την προοπτική να μείνουν έγκυος από τον οροθετικό ηθοποιό» ανέφερε χαρακτηριστικά το «Enquirer», τονίζοντας ότι κόλλησε τον ιό μετά τον χωρισμό του από την δεύτερη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του (Ντενίζ Ρίτσαρντς), η οποία ήταν ενήμερη πως είναι οροθετικός.

spl1178092_001.jpg
Τέλος, να αναφέρουμε πως σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο ιός είναι πλέον… μη ανιχνεύσιμος στον οργανισμό του, λόγω του κοκτέιλ ναρκωτικών που παίρνει.
spl1178092_002.jpg
spl1178212_024.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top