Σάκης Ρουβάς: «Θα κάνω προτάσεις γάμου στην Κάτια για όλη μου την ζωή, μέχρι να δεχτεί!»

«Έχω τρία παιδιά και τα λατρεύω»

Σάκης Ρουβάς: «Θα κάνω προτάσεις γάμου στην Κάτια για όλη μου την ζωή, μέχρι να δεχτεί!»

​Για την Κάτια, τα τρία του παιδιά και την φιλανθρωπική του δράση μίλησε ο Σάκης Ρουβάς λίγο πριν την πολυαναμενόμενη αποψινή του πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Stage της Θεσσαλονίκης, με τους Onirama.

Ο τραγουδιστής, όταν ρωτήθηκε πόσες φορές έχει κάνει πρόταση γάμου στην Κάτια Ζυγούλη, απάντησε:

«Για όλη μου την ζωή, μέχρι να δεχτεί θα της κάνω προτάσεις γάμου! Είναι ένα αστείο μεταξύ μας. Είναι και μια στάση ζωής να θέλεις να είσαι χαρούμενος!»

8695_ZIGOYLI_ROYVAS_142015.jpg
Στη συνέχεια, αναφερόμενος στα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει, δήλωσε πως «το να έχει κάποιος παιδιά δεν είναι κάτι απλό. Είναι κάτι πολύ σύνθετο το οποίο χρειάζεται μια στάση ευθύνης, σοβαρότητας και συνειδητοποίησης ότι έχεις παιδιά. Εγώ έχω ήδη τρία, τα λατρεύω».

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να στείλει και το φιλανθρωπικό του μήνυμα, τονίζοντας ότι:

«Ενώ έχω τα τρία δικά μου παιδιά που δημιούργησα με την Κάτια, υπάρχουν και πάρα πολλά παιδιά τα οποία νοιάζομαι και βοηθάω όσο μπορώ με τον τρόπο μου. Τώρα με την καινούργια ενέργεια που κάναμε πάλι με την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το ίδρυμα της, το “We Care”, φροντίζουμε τα προσφυγόπουλα, τους δίνουμε ένα βιβλιάριο υγείας, τα εμβολιάζουμε και τους δίνουμε τα πρώτα πράγματα για να επιβιώσουν. Μακάρι να συνεχίσουν με ασφάλεια το ταξίδι τους προς την Ευρώπη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top