ΑΚΟΥΣΤΕ το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη!

«Ζήσε Μόνο Το Ταξίδι», ο προπομπός του νέου του CD

​«Δεν ξέρω αύριο που θα ‘μαστε καρδιά μου, μα αυτό δεν έχει σημασία τελικά...», τραγουδάει ο Γιώργος Τσαλίκης και μας δίνει μία «γεύση» από το νέο του CD, κυκλοφορώντας το πρώτο του single, με τίτλο «Ζήσε Μόνο το Ταξίδι»!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το νέο τραγούδι του Γιώργου είναι σε μουσική Κωνταντίνου Παντζή και Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου. Την ενορχήστρωση και την παραγωγή έκαναν οι Κωνσταντίνος Παντζής, Μάριος Ψιμόπουλος και Νίκος Σουλιώτης, ενώ το clip σκηνοθέτησε ο Louis Gabriel.

Το «Ζήσε Μόνο το Ταξίδι», που από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του «καρφώθηκε» στο top10 του επίσημου airplay όλων των ραδιοφώνων, κυκλοφορεί από την νέα δισκογραφική εταιρεία του Γιώργου, την Spin Records, μιας και η GABI Music με την Spin Records δώσανε χέρια συνεργασίας και προχωράνε πλέον μαζί.

«Ευχαριστώ πολύ τους δημιουργούς του τραγουδιού μας Κωνσταντίνο Παντζή , Μάριο Ψιμόπουλο, τη Βίκυ Γεροθόδωρου , το Νίκο Σουλιώτη ,το σκηνοθέτη Louis Gabriel , το Νίκο Αλεξαδράτο για το μοντάζ, την ομάδα της Spin της καινούργιας μας παρέας ,την ομάδα της Gabi, τη Βάσω Σαρματζή που είμαστε ήδη στη δεκάδα των ραδιοφώνων, την Κατερίνα Σοφρώνη που κανονίζει όλα τα κυριολεκτικά μου ταξίδια... και φυσικά τον αδερφό μου Μάριο Χαπέρη που είναι πάνω και πίσω από όλα όσα κάνω. Ελπίζω να το αγαπήσετε το καινούργιο μας μωρό. Αφιερωμένο σε αυτούς που τολμάνε!», έγραψε ο Γιώργος στα social media, ενώ οι θαυμαστές σχολίασαν με κολακευτικά λόγια το νέο του εγχείρημα.

Δείτε στο βίντεο το clip του «Ζήσε Μόνο Το Ταξίδι»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top