"Φωτιές" από την αυτοβιογραφία της Grace Jones

Τι λέει για Rihanna-Lady Gaga-Madonna και άλλες star

"Φωτιές" από την αυτοβιογραφία της Grace Jones

«Τυφώνας» αναμένεται να είναι η αυτοβιογραφία της Grace Jones κρίνοντας από το απόσπασμα, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το βιβλίο, κυκλοφορεί στις 24 Σεπτεμβρίου, θα είναι μια λεπτομερής καταγραφή της «φωταγωγημένης» ζωής της, από το μόντελινγκ δίπλα στον Yves Saint Laurent (Ιβ Σεντ Λορέντ),τις συνεργασίες της με τον Andy Warholl (Άντι Γουόρχολ), την στέψη της ως βασίλισσα της ντίσκο, αλλά και την «επιδρομή» της στο Χόλυγουντ.

Η ��ραγουδίστρια ήταν ένα από τα ονόματα που τραγούδησαν για το διαμαντένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ και αποθεώθηκε από δεκάδες χιλιάδες παραβρισκόμενους.

Η ανατρεπτική τραγουδίστρια μετρά ήδη 40 χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια μουσική σκηνή, ενώ ήταν η πρώτη που καθιέρωσε το εκκεντρικό στυλ ντυσίματος πάνω στην σκηνή.

Τα νέα για τα απομνημονεύματα της συνέπεσαν με την ανακοίνωση του BBC, που ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την ιδιαίτερα επιβλητική σούπερ-γούμαν υπό τον τίτλο «Grace Jones-The Musical of My Life» σε σκηνοθεσία Sophie Fiennes (Σόφι Φάινς).

H 67χρονη Grace δεν επικεντρώνεται στην αυτοβιογραφία της, που έχει τον τίτλο «I' ll Never Write my Memoir», μόνο στις αντανακλάσεις της δικής της ζωής. Μιλά και για τα λαμπερά αστέρια του σήμερα.

«Οι τάσεις έρχονται και οι άνθρωποι λένε "ακολούθησε εκείνο και το άλλο". Υπάρχει πληθώρα τάσεων. Γίνε σαν την Sasha Fierce (Μπιγιονσέ), τη Miley Cyrus (Μάιλι Σάιρους), τη Rihanna (Ριάνα), τη Lady Gaga (Λέιντι Γκάγκα), τη Rita Ora (Ρίτα Όρα) και τη Sia (Σία). Να είσαι σαν την Madonna (Μαντόνα). Δεν μπορώ να είμαι σαν αυτές παρά μόνο στο βαθμό που αυτές είναι σαν κι εμένα».

Η Grace Jones δεν ενδιαφέρεται να δουλέψει μαζί με τα μεγάλα αστέρια της εποχής, παρά την επιμονή της εταιρείας της και τις παροτρύνσεις.

Διατηρεί καλές σχέσεις με την Kate Moss (Κέιτ Μος), αλλά δεν έχει και πολύ καλή ιδέα για το... σινάφι της. Για τους άλλους τραγουδιστές και μουσικούς λέει πως δεν είναι και τόσο επαναστατικοί. «Αν τραγουδάς στο Βέγκας και αυτοί που έχουν πληρώσει για να σε ακούσουν δεν δίνουν και τόση σημασία, τότε αυτό δεν σε βγάζει πουθενά» λέει.

Η Grace Jones θα ανοίξει το φεστιβάλ Afropunk, αλλά και το Vivid Festival του Σύδνεϋ. Το 2015 θα κλείσει με την «πιο εκκωφαντική βουβή ταινία πάνω στη γη», όπως έχει χαρακτηρισθεί όπου η Jones θα συμπρωταγωνιστεί με τον Iggy Pop (Ίγκι Ποπ) και τον Henry Rollins (Χένρι Ρολινς). Ο τίτλος της: Gutterdammerung.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top