ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: ποια είναι η μελαχρινή συνοδός του Οικονομόπουλου!

Βρήκε νέο έρωτα, περίπου εννιά μήνες μετά το χωρισμό του;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: ποια είναι η μελαχρινή συνοδός του Οικονομόπουλου!

Το γύρο διαδικτύου κάνουν οι φήμες για νέο έρωτα στη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου, μετά τις φωτογραφίες του με αγνώστων λοιπών στοιχείων μελαχρινή!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το περιοδικό «Ok!» δημοσίευσε φω��ογραφίες του Νίκου και της γοητευτικής μελαχρινής, σε μαρίνα κοντά στο σπίτι του, στη Βούλα, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για νέο ειδύλλιο, περίπου εννιά μήνες μετά το χωρισμό του τραγουδιστή από τη Βίκυ Κάβουρα.

oikonomopoulos-ok-4.jpg090915101740_0570.jpg

«Δεν ισχύει ότι είναι η νέα σύντροφός του!», ξεκαθάρισε, μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr και το δημοσιογράφο Βαγγέλη Θεοδώρου, πηγή από το περιβάλλον του Νίκου. Μάλιστα, όπως διευκρίνισε, πρόκειται για την κοπέλα ενός από τους φίλους του, με τους οποίους έκαναν μαζί μία ολιγόωρη απόδραση με σκάφος στο Σαρωνικό!

Αυτό τον καιρό, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, εκτός από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Θέα» με τη Λένα Παπαδοπούλου, ο Νίκος ακούει υποψήφια τραγούδια για το νέο του δίσκο, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για συνεργασία με το Χρήστο Χολίδη, από το Νοέμβριο, στο «Fever».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top