ΣΑΛΟΣ με Έλληνα ηθοποιό: Αποχώρησε από θεατρική παράσταση μία μέρα πριν την πρεμιέρα

Και μετά από πρόβες ενός μήνα- ΔΕΙΤΕ τι υποστηρίζει ο ίδιος!

ΣΑΛΟΣ με Έλληνα ηθοποιό: Αποχώρησε από θεατρική παράσταση μία μέρα πριν την πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Μέρες Ραδιοφώνου» αλλά χωρίς τον Μίνωα Θεοχάρη ο οποίος αποχώρησε μία μέρα πριν, μετά από έναν μήνα που έκανε πρόβες με τον υπόλοιπο θίασο.

Ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος είναι ο δημιουργός της παράστασης, υποστήριξε πως ο ηθοποιός τον ενημέρωσε μόνο με ένα μήνυμα και χωρίς να του εξηγήσει τον λόγο.

«Έφυγε από την παράσταση ο Μίνως Θεοχάρης, αποχώρησε μία μέρα πριν την πρεμιέρα εντελώς από την παράσταση, αλλά ούτε εγώ ξέρω ακριβώς τον λόγο. Ένα μήνα πρόβες και μία μέρα πριν την πρεμιέρα ο κύριος Θεοχάρης αποχώρησε, εγώ δε ξέρω τον λόγο. Θα ήθελα άλλου είδους αντιμετώπιση σε μια παράσταση που έχουμε πρεμιέρα μπροστά σε κόσμο. Με ένα μήνυμα μόνο με ενημέρωσε» ανέφερε ο ίδιος μπροστά στην κάμερα.

O Μίνως Θεοχάρης, ωστόσο, με ανάρτησή του στο facebook στις 3 Ιουλίου εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής τους λέγοντας: «Λόγω σοβαρού οικογενειακού ζητήματος δε θα καταφέρω να συμμετάσχω στη καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης "Μέρες ραδιοφώνου" όπως ήταν κανονισμένο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για τη κατανόηση και τη στήριξη τους και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στην πρεμιέρα τους απόψε. Μίνως Θεοχάρης».

WWWWWW.jpg
Μάλιστα, με νέα ανάρτησή του τα ‘χωσε – προφανώς- στον Μάκη Δελαπόρτα λέγοντας: «Το να είσαι τόσο καλός επαγγελματίας που να εκμεταλλεύεσαι την αδυναμία κάποιου για το συμφέρον και τη προβολή της παράστασης σου είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο! Σίγουρα με αυτή τη έννοια δεν είμαι "επαγγελματίας" ηθοποιός. Είμαι βέβαια ευγενής, αξιοπρεπής και περήφανος άνθρωπος. Ό, τι έχει ο καθένας!!! Καλή εβδομάδα και καλό κουράγιο σε όλους μας!!!»
MMMMMMM.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top