Γενέθλια σήμερα για τον Τζόνι Ντεπ: Δείτε πως του ευχήθηκε η σύζυγός του!

Η Άμπερ Χέρντ του έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση δίνοντας μια και καλή τέλος στις φήμες περί κρίσης

Γενέθλια σήμερα για τον Τζόνι Ντεπ: Δείτε πως του ευχήθηκε η σύζυγός του!

​Τα 52 «πάτησε» σήμερα ο Τζόνι Ντεπ, με την Άμπερ Χέρντ να του εύχεται δημόσια «Χρόνια Πολλά», κάνοντας του ερωτική εξομολόγηση μέσω Instagram!

spl928240_029.jpg
Η 29χρονη ηθοποιός με την οποία ο διάσημος σταρ γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary», ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φώτο από παλαιότερο event, την οποία συνόδευσε με το σχόλιο:

amber heard.jpg

«Είσαι ο,τι πιο πολύτιμο, πιο χαμογελαστό και ο,τι πιο αγαπημένο έχω! Σε αγαπώ! Ευτυχισμένα γενέθλια αγάπη μου!»

spl925717_001.jpg
Με αυτόν τον τρόπο, η Άμπερ Χέρντ διέψευσε μια και καλή τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον γάμο της με τον Τζόνι Ντεπ να περνά σοβαρή κρίση.
spl752107_003.jpg
Παράλληλα, σε συνέντευξη της στο περιοδιό «ELLE», η 29χρονη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ αναφέρθηκε στον γάμο τους αλλά και στον μεγάλο φόβο που έχει:

«Ο έγγαμος βίος δεν έχει καμία δραματική αλλαγή. Είμαστε μαζί εδώ και πολύ καιρό, οπότε ο γάμος ήταν μ��α οργανική διαδικασία. Τον Τζόνι, τον ερωτεύομαι ξανά και ξανά» δήλωσε.

Παράλληλα, αναφερόμενη στην δημοσιότητα τόνισε πως «έχω ένα έντονα ανεξάρτητο πνεύμα. Αυτό που πραγματικά με τρομάζει είναι η πιθανότητα να χάσω την ελευθερία μου. Δεν θέλω ποτέ στην ζωή μου να χάσω την δυνατότητα να διασχίζω τον κόσμο με ελευθερία και άνεση, γιατί για τα δυο αυτά έχω παλέψει σκληρά προκειμένου να τα αποκτήσω!»

Τέλος δεν έκρυψε πως η εμφάνιση της, της έχει δημιουργήσει «προβλήματα» στην καριέρα που προσπαθεί να χτίσει ως ηθοποιός:

«Νιώθω πως συνεχώς παλεύω εναντίον της εξωτερικής μου εμφάνισης».



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top