Έχασε τη φωνή του γνωστός τραγουδιστής από αιμορραγία στις φωνητικές χορδές!

Τι εξομολογήθηκε ο ίδιος για το χειρουργείο

Έχασε τη φωνή του γνωστός τραγουδιστής από αιμορραγία στις φωνητικές χορδές!

Στο χειρουργείο χρειάστηκε να μπει γνωστός τραγουδιστής καθώς κινδύνευσε να χάσει οριστικά τη φωνή του μετά από αιμορραγία στις φωνητικές χορδές!

Η περιπέτεια άρχισε πριν από περίπου ένα μήνα και ενώ βρισκόταν σε περιοδεία: ο Σαμ Σμιθ αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες του στην Αυστραλία, στην οποία υποσχέθηκε να επιστρέψει «σε περίπου έξι με οκτώ εβδομάδες».

Ο 23χρονος σταρ -που «σάρωσε» στα φετινά Grammy, αποσπώντας, μεταξύ άλλων, τα βραβεία για τον δίσκο και το τραγούδι της χρονιάς- έχασε τη φωνή του και χειρουργήθηκε σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης.

giatros.jpg

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση, ο Σαμ δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία του με τον γιατρό, τον οποίο ευχαρίστησε δημόσια, γράφοντας: «πραγματικά συγκλονισμένος! Γιατρέ Ζέιτελς σας ευχαριστώ για όλα! Πραγματικά με σώσατε! Είστε ένας καταπληκτικός άνθρωπος! Ποτέ δεν ξέρεις τι έχεις μέχρι να κινδυνεύεις να το χάσεις. Αγάπησα ακόμα περισσότερο τη μουσική τον μήνα που πέρασε και νιώθω ακόμα περισσότερο ευλογημένος που μπορώ να τραγουδάω».

Συνεχίζοντας τα καλά νέα, ο νεαρός τραγουδιστής επιστράτευσε την… μικρή γοργόνα Άριελ από την ταινία του Ντίσνεϊ, «ανεβάζοντας» μία φωτογραφία της υπό τη λεζάντα «μπορώ και πάλι να μιλάω»!

gorgona.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top