ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: δείτε ποιόν παντρεύτηκε η Άντα Λιβιτσάνου!

Το μήνυμα της ηθοποιού για όσους… βιάστηκαν με τον κρυφό της γάμο

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: δείτε ποιόν παντρεύτηκε η Άντα Λιβιτσάνου!

Τον άντρα με τον οποίο παντρεύτηκε κρυφά αποκάλυψε μέσω των social media η Άντα Λιβιτσάνου και δεσμεύτηκε να παρουσιάσει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους, «καρφώνοντας», παράλληλα, μερίδα μέσων ενημέρωσης για ανακριβή ρεπορτάζ.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία από την κοπή της γαμήλιας τούρτας, λίγη ώρα αφότου μπήκε στο club των παντρεμένων, αποκαλύπτοντας ότι τον σύζυγό της τον λένε Στάθη Σπηλιωτόπουλο.

11182152_885967984800174_5795676114765958950_n.jpg

«Η ελληνική δημοσιογραφία με πάντρεψε με άλλο άνθρωπο, λάθος ημέρα, ώρα και περιοχή και, γενικά με διάφορες ανακρίβειες, οπότε, καλό θα ήταν να μιλάμε πρώτα με τον ίδιο τον άνθρωπο που αφορά ��ο γεγονός», αναφέρει η Άντα στο κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία. Συνιστώντας υπομονή, η ηθοποιός προσθέτει ότι έχει σκοπό να γράψει ένα ολόκληρο άρθρο με όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο της, μόλις πάρει στα χέρια της τις φωτογραφίες από το μυστήριο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο γάμος της Άντας και του Στάθη έγινε στις 11:00 της Κυριακής που μας πέρασε, στη Σαρωνίδα, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

φβφδφδ.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top