Ο Σάκης Ρουβάς στην παρουσίαση του συλλεκτικού t-shirt για την Μελίνα!

«Ο Παρθενώνας χωρίς γλυπτά είναι σαν την Τζοκόντα χωρίς χαμόγελο»

Ο Σάκης Ρουβάς στην παρουσίαση του συλλεκτικού t-shirt για την Μελίνα!

​Δύο εμβληματικές φωτογραφίες της Μελίνας Μερκούρη έδωσαν έμπνευση στον Ζαν Πωλ Γκωτιέ και ο Σάκης Ρουβάς, μαζί με τη Μαρία Ναυπλιώτου, πόζαραν με τις μαρινιέρες που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, δημιούργησε ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής για να συνεισφέρει με τον τρόπο του στην επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Ρουβας.jpg

«Χάρηκα πάρα πολύ όταν μου προτάθηκε να δημιουργήσω κάτι για το ίδρυμα ��ελίνα Μερκούρη. Έτσι σκέφτηκα δύο μαρινιέρες. Βεβαίως είναι προφανές: Μελινά - Μελινιέρ. Μελίνα να η μαρινέρα μου. Για σενα Μελίνα. Σ΄αγαπώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζαν Πολ Γκοτιέ.

Και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, όμως, ο Σάκης Ρουβάς, δήλωσε περήφανος φορώντας το μπλουζάκι! «Μπορείτε να φανταστείτε τη Τζοκόντα χωρίς το χαμόγελό της; Έτσι είναι και ο Παρθενώνας χωρίς τα γλυπτά. Νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο ανήκει στην ανθρωπότητα και πρέπει να είναι ενιαίο αυτό το έργο», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ρουβάς 4.jpg

Ο Σάκης, που ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις εντατικές πρόβες για το Άξιον Εστί, έδωσε το παρόν στην εκδήλωση για την παρουσίαση και στη συνέχεια έφυγε... τρέχοντας για την πρόβα τζενεράλε του Madwalk που θα παρουσιάσει η Κάτια Ζυγούλη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Κάτια έχει ενεργοποιηθεί ξανά σ΄αυτόν τον τομέα. Την έχει γεμίσει αυτό χαρά και δύναμη και ενέργεια και την κάνει να λάμπει ακόμα περισσότερο, να είναι ακόμα πιο όμορφη και εγώ το απολαμβάνω και το ευχαριστιέμαι πραγματικά», είπε.

Ρουβάς 2.jpg

Στο μεταξύ, ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που στηρίζουν τον ίδιο στην απόφασή του να ερμηνεύσει το κλασικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη.

«Να τον αφήσουμε τον άνθρωπο να τραγουδήσει πρώτα και μετά να τον κρίνουμε» δήλωσε η Μαρία Ναυπλιώτου, την ώρα που και ο Φώτης Σεργουλόπουλος πήρε το μέρος του Σάκη και ανέφερε: «Εγώ δεν θεωρώ βέβηλο ένας ποπ τραγουδιστής να τραγουδήσει, όχι μόνο Θεοδωράκη, να τραγουδήσει κι ο,τι θέλει. Δεν έχει κανέναν λόγο κάποιος ν΄αρχίσει να ρίχνει πέτρες πριν ξεκινήσει κάτι. Του εύχομαι καλή επιτυχία» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top