Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Μαραγκόζη

«Δε θα ξαναδώ το χαμόγελό του» έγραψε στο facebook

Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Μαραγκόζη

​Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Χριστίνα Μαραγκόζη, αφού «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της. Η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό, όπως σας είχαμε ενημερώσει, είχε κάνει την Καβάλα δεύτερο σπίτι της προκειμένου να είναι δίπλα του, μιας και αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.

Η ίδια «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο facebook μία φωτογραφία του και εξέφρασε τη βαθιά στενοχώρια που αισθάνεται!

Μαραγκόζη (499x750).jpg

«Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ......ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΡΧΕΣ!!!!! ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗ.......ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΜΠΑΜΠΑ".....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ....ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ.................................. ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.......ΑΝΤΙΟ ΨΥΧΗ ΜΟΥ........ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ.....ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΘΛΙΨΗ..........ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ......ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.........ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ» έγραψε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top