Λάμψη πολλών αστέρων στο gala του amfAR κατά του AIDS

ΔΕΙΤΕ τι φόρεσαν Crawford, Hurley & Sarah Jessica Parker

Λάμψη πολλών αστέρων στο gala του amfAR κατά του AIDS
Λάμψη πολλών αστέρων είχε η δεξίωση του Συλλόγου «amfAR», για την έρευνα κατά του AIDS. Το παρόν στο ετήσιο gala έδωσαν πολλές celebrities, που εντυπωσίασαν με τις τουαλέτες αλλά και τα πανάκριβα κοσμήματα τους.

Πρώτες και καλύτερες, η Cindy Crawford με την Liz Hurley. Τα δυο μοντέλα, άφησαν ανοιχτά πολλά στόματα με την καταπληκτική τους εμφάνιση και το καυτό ντεκολτέ τους, αποδεικνύοντας πως «το έχουν» ακόμα!

Μάλιστα οι στενές γκρι τουαλέτες που επέλεξαν να φορέσουν, τόνιζαν τα καλογυμνασμένα σώματα και τις θηλυκές τους καμπύλες.
Εκεί ήταν και η Sarah Jessica Parker που μας θύμισε κάτι από την «Carrie Bradshaw», μιας και το σχεδόν φούξια φουστάνι της σε συνδυασμό με το δερμάτινο τζάκετ από πάνω και τα άσπρα γάντια, έκανε την εμφάνιση της πολύ ιδιαίτερη.

Είδαμε ακόμα την Linda Evangelista που επέλεξε ένα πιο συντηρητικό ντύσιμο με ένα μαύρο κοστούμι και βαθύ ντεκολτέ, αλλά και τo «Αγγελούδι» της Victoria’s Secret, Erin Heatherton.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και η Heidi Klum. Το μοντέλο, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό από τον σύζυγο της Seal.

Με τα μαλλιά πιασμένα όλα πίσω και με μια μαύρη στράπλες στενή τουαλέτα, έδειχνε πολύ εντυπωσιακή και κομψή.
Παρούσα και η όμορφη ηθοποιός του «Gossip Girl» Leighton Meester, η οποία έκανε μια πολύ σικάτη εμφάνιση, και μας έδειξε το νέο της look στα μαλλιά.

Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθησαν η αδεφή της Paris Hilton, Nicky, αλλά και ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής, Roberto Cavalli, όπως επίσης και η Lindsay Lohan, που όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr εμφανίστηκε κακογερασμένη και πολύ συντηρητικά ντυμένη.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top