Ελληνίδα ηθοποιός λέει: «Αν ήμουν “βαθύ λαρύγγι” και το χαιρόμουν, θα το διαφήμιζα»

Με ποιανής πασίγνωστης σταρ τον σύζυγο «τα είχε» στο παρελθόν;

Ελληνίδα ηθοποιός λέει: «Αν ήμουν “βαθύ λαρύγγι” και το χαιρόμουν, θα το διαφήμιζα»

​Έξω από τα δόντια τα είπε η Κάτια Δανδουλάκη, απαντώντας στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει παλιά, ότι εκείνη και άλλες τρεις Ελληνίδες ηθοποιοί, συγκαταλέγονταν στα… «βαθιά λαρύγγια» της τότε εποχής:

«Κάποια στιγμή, ένα δημοσίευμα ανέφερε ότι μαζί με άλλες τρεις πασίγνωστες ηθοποιούς, ήμασταν τα “βαθιά λαρύγγια” της Ελλάδας. Δεν ασχολήθηκα φυσικά, ήταν για γέλια».

9069_DANDOYLAKI_2122013.jpg
Μάλιστα προσθέτει πως δεν την ένοιαξε γιατί «η οικογένεια και οι φίλοι μου ήξεραν ότι δεν ήμουν αυτό που έλεγαν. Αυτό μου αρκούσε. Αν ήμουν “βαθύ λαρύγγι” και το χαιρόμουν, θα το διαφήμιζα μόνη μου. Από τη στιγμή που δεν ήμουν, δεν με στεναχώρησε».

δ3.jpg
Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, είπε πως ήταν μια σχέση που είχε επιλέξει να μην αποκαλύψει, εως ότου το έγραψε εκείνος στο βιβλίο του:

«Δεν ξέρω αν ήταν λάθος ή σωστό. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση ν΄αναφέρω σχέσεις μου με ανθρώπους οι οποίοι δεν ήθελαν ν΄αναφερθούν». Μάλιστα δεν κρύβει ότι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη οι δυο τους είχαν πολύ καλές σχέσεις.

d2.jpg
Άλλωστε και η Αλίκη είχε παλιά δεσμό με τον μετέπειτα σύζυγο της Κάτιας Δανδουλάκη, Μάριο Πλωρίτη:

«Ήταν περασμένα ξεχασμένα πια. Δυστυχώς, στο θέατρο συναναστρεφόμαστε τους ίδιους ανθρώπους. Αν ζήλευα όλες τις προηγούμενες γυναίκες του Μάριου, δεν θα έπρεπε να μιλάω σε όλο το ελληνικό θέατρο. Τις θαύμαζα κιόλας, μη σας πω!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top