«Ερωτεύθηκα την γυναίκα μου στα όρια της τρέλας»

Ποιος ηθοποιός ζηλεύει παράφορα την αγαπημένη του;

«Ερωτεύθηκα την γυναίκα μου στα όρια της τρέλας»

Με τα πιο τρυφερά και ταυτόχρονα έντονα λόγια μίλησε για την σύζυγό του ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο ηθοποιός που είναι μαζί με την σύζυγό του εδώ και έξι χρόνια, (τα τρία τελευταία παντρεμένοι), δήλωσε ότι γνώρισε την γυναίκα της ζωής του σε νυχτερινή του έξοδο. «Τα αισθήματα ήλθαν στην πορεία και όχι ακαριαία. Όμως, έφθασα στο σημείο να την ερωτευθώ παράφορα. Για εμένα ήταν ένας έρωτας και ένα πάθος στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που νόμιζα ότι δεν μπορούσα να την διαχειριστώ».

Όπως είπε μιλώντας στο Πρωινό Ant1, εκείνος ζηλεύει την γυναίκα του περισσότερο απ’ όσο τον ζηλεύει εκείνη. Μάλιστα, η αγαπημένη του δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον χώρο της σοουμπιζ, αφού ασχολείται με το μάρκετινγκ.

Ο πρωταγωνιστής του νέου σήριαλ του Ant1 «Είναι στιγμές» δεν έκρυψε πως έχει κάνει πολλές δουλειές μέχρι να φτάσει να γίνει ηθοποιός. Αλλωστε, η υποκριτική προέκυψε στην ζωή του εντελώς τυχαία. «Έχω δουλέψει γκρουπιέρης σε καζίνο, αλλά τα παράτησα γιατί υπήρχε μεγάλη ευθύνη. Επιπλέον, ήταν πολύ ψυχοφθόρο γιατί δεν είναι ωραίο να βλέπεις ανθρώπους να χάνουν λεφτά. Εχω δουλέψει σιδεράς, υδραυλικός και γενικά ποτέ δεν έψαξα κάποι�� δουλειά να κάνω. Εργαζόμουν ερασιτεχνικά ως ηθοποιός και κάποια στιγμή με είδαν από το Εθνικό και μου πρότειναν να γίνω ηθοποιός. Αλλά ήμουν τυχερός. Δεν ήθελα να γίνω επαγγελματίας ηθοποιός, απλά προέκυψε».

Και μπορεί σήμερα να είναι ήρεμος, αλλά αυτό δεν συνέβαινε πάντα. «Με έχουν διώξει δύο φορές από σχολείο. Ημουν πολύ άτακτος. Το μυαλό μου έτρεχε συνεχώς και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς θα τσακωθώ, πώς θα οργανώσω καταλήψεις και τέτοια. Τότε το είχα παράσημο, τώρα όχι».


Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε σε Χρηστίδου-Φερεντίνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top