Ε.Ρουμελιώτη: Βραδινή έξοδος περιμένοντας τον πελαργό-ΔΕΙΤΕ την στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Περιμένει αγοράκι η ηθοποιός

Ε.Ρουμελιώτη: Βραδινή έξοδος περιμένοντας τον πελαργό-ΔΕΙΤΕ την στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ δείχνει η Ευδοκία Ρουμελιώτη οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του ερώτά της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη, το οποίο, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια θα είναι αγοράκι.

8108_ROYMELIOTI_DIMITROPOYLOY_29012015.jpg
Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε στην παρουσίαση του θεατρικού κειμένου των Αντώνη και Κωνσταντίνου Κούφαλη «Συγχώρεσέ με», στο βιβλιοπωλείο του Εθνικού Θεάτρου.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, πόζαρε μαζί με την συνάδελφό της Ευγενία Δημητρακοπούλου ενώ ήταν πολύ χαμογελαστή και ευδιάθετη!

8111_ROYMELIOTI_DIMITROPOYLOY_29012015 (1).jpg
«Το μωρό δεν ήρθε καθόλου ξαφνικά. Ήταν κάτι που το θέλαμε και ήρθε την στιγμή που, αν δεν ερχότανε, θα άρχιζα εγώ να αγχώνομαι πολύ», εξομολογήθηκε πριν λίγο καιρό η ίδια στην εκπομπή «Μία», ενώ περιέγραψε την αστεία στιγμή που βίωσε όταν έμαθε το φύλο του μωρού, καθώς αρχικά της είχαν πει ότι έχει κορίτσι. «Μας ήρθε ξαφνικά το φύλο του μωρού. Οι γιατροί μας έλεγαν κορίτσι και το θέλαμε το κοριτσάκι. Πριν από μία εβδομάδα μας είπαν “έχετε αγόρι” και εγώ είπα “παιδιά, έχει γίνει λάθος! Εγώ έχω κορίτσι”!», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ο Νικηφόρος, που έχει δύο γιους από τον πρώτο του γάμο, είπε στην καλή του: «δηλ��δή θα κάνω δέκα παιδιά μέχρι να πετύχεις εσύ το κορίτσι;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top