Στις 15 ομορφότερες του κόσμου η Σταρ Ελλάς - ΔΕΙΤΕ το μήνυμά της!

Πώς σχολίασε το ότι δεν έφτασε στο top5 των Μις Υφήλιος;

Στις 15 ομορφότερες του κόσμου η Σταρ Ελλάς - ΔΕΙΤΕ το μήνυμά της!

​Με ένα συγκινητικό μήνυμα σχολίασε η Ισμήνη Νταφοπούλου το ότι βρέθηκε στις 15 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου! Η Σταρ Ελλάς δεν κατάφερε να προκριθεί στην πεντάδα των Μις Υφήλιος, τα οποία κέρδισε, όπως σας έχουμε ενημερώσει, η 22χρονη Πολίνα Βέγκα από την Κολομβία!

«Oκ, μπορεί να μην κέρδισα το στέμμα αλλά κοιτάξτε όλη την αγάπη και την υποστήριξη που πήρα από όλους τους ανθρώπους μου και ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τι τιμή ήταν για μένα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και πόσο ευγνώμων είμαι για όλους εσάς που με πιστέψατε και με υποστηρίξατε. Γυρνώντας απόψε αυτή τη σελίδα, θέλω να στείλω όλη την αγάπη και τα φιλιά μου σε καθένα από εσάς», έγραψε η Μις Ελλάς στα social media.

220115171032_2676.jpgη.jpg

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τα backstage των καλλιστείων, η Ισμήνη έστειλε σε όλους μας την συμβουλή της: «και μη ξεχνάτε! Η εσωτερική ομορφιά είναι αυτή που κάνει τους ανθρώπους να λάμπουν. Μείνετε θετικοί, πάντα να χαμογελάτε από την καρδιά σας. Η ζωή είναι όμορφη, είναι πάντα το ταξίδι που μετρά! Καληνύχτα Μαϊάμι, καλημέρα Ελλάδα!».

ismini-.jpg
(Η φωτογραφία από τα backstage που «ανέβασε» η Ισμήνη)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top