Ποιός τσακωμός; Μαζί πασίγνωστες Ελληνίδες τραγουδίστριες!

Η κοινή έξοδος που διαψεύδει ότι «αρπάχτηκαν»

Ποιός τσακωμός; Μαζί πασίγνωστες Ελληνίδες τραγουδίστριες!

Με… κοινή βραδινή έξοδο διέψευσαν η Νατάσσα Μποφίλιου και η Ελεονώρα Ζουγανέλη τις φήμες που τις θέλουν να έχουν τσακωθεί!

Δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας υποστηρίζουν πως οι δύο τραγουδίστριες, που πριν από περίπου ένα χρόνο έκαναν μαζί συναυλίες, δεν έχουν σήμερα τις καλύτερες των σχέσεων.

Το βράδυ της Τρίτης, πάντως, Νατάσσα και Ελεονώρα βρέθηκαν μαζί στην πρεμιέρα της παράστασης «9:05» στο θέατρο «Διάνα» και… καλύτερη διάψευση για τον φημολογούμενο τσακωμό δεν θα μπορούσε να υπάρξει!

«Με συγκρίνουν με την Νατάσα, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Χαίρομαι που με συγκρίνουν με εκείνη και όχι με κάποια άλλη. Νομίζω ότι το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά της. Δεν κάνουμε βέβαια τα ίδια πράγματα, αλλά παίρνουμε στοιχεία η μία από την άλλη, δίνει δύναμη η μία στην άλλη. Υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά με μια διαφορετική μορφή. Η μία θυμίζει την ύπαρξη της άλλης και αυτό είναι σημαντικό. Όσοι έρχον��αι σε συναυλία μου θέλουν να πάνε και σε συναυλία της Νατάσας», δήλωσε προ μηνών, στο περιοδικό «Εγώ Weekly», η Ελεονώρα Ζουγανέλη για την συνάδελφό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top