Μόνο στο Star: 19χρονη αθίγγανη μιλάει για τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί

Πως αντέδρασαν οι γονείς της όταν τους ανακοίνωσε πως θα γίνει μοντέλο;

Μόνο στο Star: 19χρονη αθίγγανη μιλάει για τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί

​Μπορεί να έχει τσιγγάνικη καταγωγή, ωστόσο η ίδια έχει ξεφύγει από τα στερεότυπα της ζωής των τσιγγάνων. Η Σαββίνα Ρωμανού, όχι μόνο δεν έχει παρατήσει το σχολείο, όπως οι περισσότεροι τσιγγάνοι, αλλά αντίθετα σπουδάζει οικονομικά και κάνει καριέρα ως μοντέλο στην Τουρκία.

Η Σαββίνα, ως δραστήρια γυναίκα έχει κάνει και οντισιόν για τούρκικο σήριαλ και εκεί γνώρισε και τον Τούρκο πρωταγωνιστή του «Κισμέτ», Μπουράκ Χακί: «είναι όμορφος και πολύ γοητευτικός» δήλωσε και συμπλήρωσε: «μπορεί να σε φλερτάρει χωρίς να σε προσβάλλει, έχουμε βγει πολλές φορές. Έτυχε να είμαστε μία ολόκληρη μέρα μαζί για να βγάλουμε μία φωτογραφία» είπε όλο νόημα η 19χρονη στην εκπομπή «Μία»

Το μοντέλο, θυμάται και την πρώτη μέρα που ανακοίνωσε στους τσιγγάνους γονείς της πως θα ασχοληθεί με το μόντελινκ: «ήμουν 16 χρόνων και με είχαν επιλέξει να κάνω πασαρέλα και να διαφημίσω κοσμήματα επώνυμης εταιρίας. Επειδή λοιπόν ήμουν ανήλικη, μου είπαν πως έπρεπε να ενημερώσω τους γονείς μου. Άρχισε λοιπόν το κράξιμο της μητέρας. Εντάξει στην επίδειξη ήρθε όλη η οικογένεια. Η γιαγιά μου έχει πέντε παιδιά, και τα πέντε παιδιά της άλλα πέντε. Ήταν όλοι εκεί από κάτω και με παρακολουθούσαν» .

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top