Γνωστό μοντέλο ξεσπάσε σε κλάματα on air όταν θυμήθηκε τον αδικοχαμένο αδερφό της

«θα πέταγα και εγώ μαζί του»

Γνωστό μοντέλο ξεσπάσε σε κλάματα on air όταν θυμήθηκε τον αδικοχαμένο αδερφό της

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που ο πιλότος αδερφός της Εύης Χειλά έφυγε από τη ζωή και ο πόνος είναι ακόμα νωπός για το μοντέλο. Όλα συνέβησαν ένα πρωινό του Ιούλη, όταν ο αδερφός της Τακης μαζί με ένα φίλο του, μηχανικό πήγαν στο αεροδρόμιο της Σπάρτης για να «δοκιμάσουν» ένα καινούργιο αεροπλάνο.

Η Εύη Χειλά, μιλώντας στην εκπομπή «Μία» για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως ήταν να πετάξει και εκείνη με τον αδερφό της εκείνη τη μέρα, όμως τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη: «ήταν να πάω και εγώ να πετάξουμε μαζί. Ακόμα και ο πιο ανασφαλής, ένιωθε ασφάλεια κοντά στον Τάκη. Μιλήσαμε το προηγούμενο βράδυ. Μου είχε πει πώς αν κατάφερναν να πάρουνε πτήση θα πετούσαν» θυμάται το μοντέλο.

Η Εύη Χειλά, όπως λέει, είχε ένα προαίσθημα πως κάτι κακό θα συμβεί: «εγώ το προηγούμενο βράδυ ήξερα πως κάτι δεν πάει καλά. Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωθα έτσι. Δεν κοιμήθηκα το βράδυ. Σκεφτόμουν αν πάθει κάτι ο αδερφός μου πως θα λειτουργήσω» τονίζει.

Το μοντέλο, ξεσπά σε κλάματα όταν θυμάται τη στιγμή που ο αστυνομικός της ανακοίνωσε πως ο αδερφός της δεν βρίσκεται πια στη ζωή: «Το μάθαμε λίγο παράξενα το γεγονός. Βάραγαν τα τηλέφωνα και μας έλεγαν μπορεί να είναι ο Τάκης, μπορεί και να μην είναι» τονίζει, και συμπληρώνει: «μου είπε συλλυπητήρια. Δε θυμάμαι καν αν μίλησα εκείνη την ώρα. Έβγαλα μία φωνή σαν αυτή που βγάζει ο λύκος όταν ουρλιάζει»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top