ΨΕΥΤΙΚΟ το μήνυμα του Richardson που ζητούσε sex για ένα… εξώφυλλο

Ειδικοί βγάζουν λάδι τον φωτογράφο των celebrities

ΨΕΥΤΙΚΟ το μήνυμα του Richardson που ζητούσε sex για ένα… εξώφυλλο

​Σάλος είχε ξεσπάσει πριν από λίγες μέρες, όταν το μοντέλο Emma Appleton βγήκε δημόσια και κατήγγειλε ότι ο διάσημος φωτογράφος των celebrities, Terry Richardson της ζήτησε να κάνουν sex για να της εξασφαλίσει ένα εξώφυλλο στην αμερικανική Vogue. Τώρα όμως ένας ειδικός στην τεχνολογία βγάζει λάδι τον φωτογράφο λέγοντας ότι ο λογαριασμός στο Facebook ήταν ψεύτικος και δεν έκανε εκείνος την ανήθικη πρόταση στο μοντέλο.

terry1.jpgterry2.jpg

Όπως είπε ο Theo Yedinsky ειδικός στις νέες τεχνολογίες, το μήνυμα που στάλθηκε στην Appleton ήταν μια φάρσα και στάλθηκε από έναν ψεύτικο λογαριασμό του Gmail, ο οποίος είχε δημιουργηθεί δύο μόλις εβδομάδες πριν το περιστατικό.

terry3.jpg

Σύμφωνα με την New York Post μάλιστα ο ατζέντης του μοντέλου ενημερώθηκε ότι ο λογαριασμός ήταν ψεύτικος πριν γίνουν οι καταγγελίες, αλλά δεν πείστηκε και προχώρησε στα σχέδιά του με την πελάτισσά του.

terry4.jpg

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται επίσης ότι και το Facebook επιβεβαίωσε ότι ο λογαριασμός αυτός δεν άνηκε στον πραγματικό Terry Richardson.

terry5.jpg

Ο διάσημος φωτογράφος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για σεξουαλική παρενόχληση όμως ποτέ δεν του έχουν αποδοθεί κατηγορίες, ούτε έχει καταδικαστεί.

terry6.jpg

Μετά από όλα αυτά πάντως συνεχίζει να δουλεύει με τους διασημότερους ανθρώπους του κόσμου και να μην δίνει σημασία στα όσα κατά καιρούς ακούγονται για την ασυγκράτητη λίμπιντό του.

terry7.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top