ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το χορό των «debutante» στο Dubai: Κορίτσια από 16-20 ετών έλαβαν μέρος

Φόρεσαν τα καλύτερα τους και «παρουσιάστηκαν» στους εργένηδες της ελίτ

���Μέχρι σήμερα, γνωρίζαμε τον χορό των «debutante» στο Λονδίνο και στη Βιέννη, όπου νέα κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά, «φοράνε» τους καλύτερους τρόπους και τα ωραιότερα φορέματα τους, περνώντας στην κοινωνική ενηλικίωση!

deb1.jpg
Πλέον όμως, και το Dubai διεκδικεί μια θέση σε αυτή την ελιτίστικη εκδήλωση, διοργανώνοντας το δικό του χορό των «debutante», όπου νεαρές γυναίκες, παρουσιάζονται στους εργένηδες της ελίτ κοινωνίας.

deb2.jpgdeb3.jpg
Οι περισσότερες είναι σε ηλικία γάμου, με τους «γαμπρούς» από κάτω να τις βλέπουν και να τις «βαθμολογούν».

deb4.jpg
Κάτι σαν κοινωνικά καλλιστεία ένα πράγμα!

deb5.jpg
Ο εν λόγω χορός, έλαβε χώρα στο ιδιωτικό νησί «Royal Island» του Dubai, ενώ οι διαγωνιζόμενες κυμαίνονταν από 16-20 ετών.

deb6.jpg
Φορώντας τις τουαλέτες τους, συζητούν όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες με τους αντίστοιχους νεαρούς (και όχι μόνο) «debutante», ενώ καθεμία επιδεικνύει την κομψότητα και την ομορφιά της, με επιτηδευμένες πόζες.

deb7.jpg
Ο εν λόγω χορός είχε και φιλανθρωπικό σκοπό, συγκεντρώνοντας συνολικά 150 καλεσμένους, από το χώρο της υψηλής κοινωνίας της Ευρώπης, αλλά και της Μέσης Ανατολής.

deb10.jpgdeb11.jpg
Να σημειώσουμε, πως όλες οι κοπέλες προέρχονται επίσης από την υψηλή κοινωνία, ενώ πριν το χορό, όλες τους συμμετείχαν σε «κοινωνικό σεμινάριο», με δασκάλα την πριγκίπισσα Katarina της Γιουκοσλαβίας, όπου έμαθαν πώς να προετοιμάζουν το απογευματινό τσάϊ, αλλά και πώς να κάνουν σωστά χειραψίες.

deb12.jpg


Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top