Εδώ και ένα χρόνο προσπαθεί να μείνει έγκυος η Jennifer Aniston

Έξαλλη με τα μέσα που θεωρεί ότι την γκαντεμιάζουν

Εδώ και ένα χρόνο προσπαθεί να μείνει έγκυος η Jennifer Aniston

Έξαλλη σου λέει είναι η Jennifer Aniston με τους δημοσιογράφους που συνεχώς αναπαράγουν φήμες ότι είναι έγκυος.

Στην αρχή η γνωστή ηθοποιός αντιμετώπιζε τα δημοσιεύματα με χιούμορ, τώρα όμως έχει αρχίσει και εκνευρίζεται πολύ. Ο λόγος; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Daily Mail, η Jennifer προσπαθεί να μείνει έγκυος εδώ και ένα χρόνο και επειδή είναι και πολύ προληπτική, θεωρεί γρουσουζιά όλη ��υτή τη φημολογία.

aniston1.jpg

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Jennifer και ο Justin προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδάκι από τον Αύγουστο του 2012, οπότε και αρραβωνιάστηκαν.

«Η Jennifer επίτηδες δεν έκλεισε πολλές δουλειές για τους επόμενους μήνες, ώστε να προετοιμαστεί για τη μητρότητα. Μπορεί μπροστά από τις κάμερες να χαμογέλα, όμως όλο αυτό είναι μια μάσκα για να κρύψει την αγωνία που έχει για να γίνει μητέρα», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού.

aniston2.jpg

Μάλιστα όπως έγραψε και το star.gr, φήμες λένε ότι η Jennifer είναι ήδη έγκυος, αλλά επειδή φοβάται μήπως αποβάλει λόγω της ηλικίας της, είναι αποφασισμένη να το ανακοινώσει, μόλις μπει στον έκτο μήνα.

Παρ’ όλ’ αυτά εκπρόσωπος της ηθοποιού το διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Η Jennifer δεν είναι έγκυος», είπε ο εκπρόσωπός της, χωρίς παραπάνω σχόλια.

aniston3.jpg

Κάποιοι φίλοι του ζευγαριού από την άλλη, φοβούνται ότι Jennifer και Justin θα αναβάλουν για μια ακόμα φορά τον γάμο τους, μιας και ο Justin θα έχει πολύ δουλειά με τη νέα του σειρά στο HBO.

Ήδη ο φθινοπωρινός τους γάμος, αναβλήθηκε για τα Χριστούγεννα και τώρα όπως όλα δείχνουν θα μεταφερθεί για την άνοιξη του 2014.

aniston4.jpg

«Η Jennifer κατανοεί πλήρως ότι τώρα είναι η ευκαιρία για επιτυχία του Justin και είναι διατεθειμένη να περιμένει όσο χρειαστεί, αν και οι φίλοι τους πιστεύουν ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της.

Το ζευγάρι πάντως έχει ήδη μετακομίσει στην ανακαινισμένη έπαυλή τους στο Μπελ Έιρ και δείχνει να μην πιέζεται για να επισπεύσει το γάμο του, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top