Άφησε γυναίκα και παιδί και ήρθε στη Μύκονο ο Kanye West

Είδε με τα μάτια του όσα του περιέγραψε η Kim Kardashian

Άφησε γυναίκα και παιδί και ήρθε στη Μύκονο ο Kanye West

Μπορεί να είναι φρέσκος μπαμπάς, όμως ο Kanye West είναι και εργασιομανής και ήδη έχει αρχίσει να λείπει μεγάλα χρονικά διαστήματα από την καλή του Kim Kardashian και την κόρη τους Nori.

kanye1.jpg

Έτσι, ο διάσημος ράπερ αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα στη Μύκονο, όπου πριν λίγο καιρό είχε περάσει αξέχαστες διακοπές η καλή του και η οικογένειά της.

kanye2.jpg

Ο φωτογραφικός φακός, τον… «τσάκωσε» να κάνει βαρκάδα με υπερπολυτελές ταχύπλοο, χωρίς να έχει στο πλευρό του τις γυναίκες της ζωής του.

kanye3.jpg

Μάλιστα από το ύφος του, μάλλον το αγόρι ένιωθε μοναξιά και του έλειπαν τα κορίτσια του, αφού καθόταν αμίλητος και αγέλαστος κατά τη διάρκεια της… βαρκάδας.

kanye5.jpg

Πάντως το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και οι ομορφιές της Μυκόνου δεν τον άφησαν ασυγκίνητο.

kanye6.jpg

Σε μια από τις παραλίες του νησιού συνάντησε επίσης και τη γνωστή διακοσμήτρια Σίσσυ Φειδά, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία, φωτογραφήθηκε μαζί του και ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

kanye7.jpg

Πάντως ο Kanye ούτε ένα χαμόγελο δεν έσκασε. Πολύ μουντρούχος βρε παιδί μου. Αλλά είπαμε του έλειπαν οι ��υναίκες του, οπότε είναι δικαιολογημένος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top