Ελισάβετ Σπανού: Εφυγε πρώτη από την σχέση της τελικά ή όχι;

Τί είπε για τον χωρισμό της και τα σχόλια Λιάγκα

Ελισάβετ Σπανού: Εφυγε πρώτη από την σχέση της τελικά ή όχι;
Την δήλωση του Γιώργου Λιάγκα ότι ο Αντώνης Σρόϊτερ αλλάζει τις γυναίκες σαν τα… πουκάμισα σχολίασε η πρώην σύντροφος του δημοσιογράφου και παρουσιαστή του Alpha Ελισάβετ Σπανού.

«Αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα; Ωραία, να το κάνουμε πουκαμισο-κουβέντα. Άντε και μπαίνεις σε ένα μαγαζί και βλέπεις ένα πουκάμισο που σου αρέσει. Αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι έχει στραβή ραφή και είναι κακοραμένο. Θα το πάρεις; Δεν θα το πάρεις;» αναρωτήθηκε.

Η τρ��γουδίστρια ξεκαθάρισε ότι η δήλωση του Γιώργου Λιάγκα δεν την ενόχλησε, ενώ διατηρεί άψογη σχέση με τον Αντώνη Σρόϊτερ. Αλλά και πάλι η συζήτηση κινήθηκε γύρω από… πουκάμισα. «Αν αυτό είναι ένα σενάριο και κάποιος υποδύεται το πουκάμισο, κάποιος άλλος το πουλάει και γενικά υπάρχει μια x διανομή, τότε ίσως να πρέπει να κάνουμε μια αναθεώρηση του πώς συνέβη όλο αυτό», δήλωσε, θέλοντας έτσι να δώσει τέλος στις φήμες που ήθελαν αποκλειστικά και μόνο εκείνον να δίνει τέλος στην σχέση. Τελικά ποιος έφυγε πρώτος; «Το εάν έφυγα ή όχι πρώτη δεν θα το σχολιάσω. Εχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με τον Αντώνη και σε αυτό θα μείνω».

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top