Φλέρταραν σε πτήση Eva Longoria και George Clooney;

Τι λένε οι φήμες και τι δήλωσε η πρώην για τον χωρισμό τους

Φλέρταραν σε πτήση Eva Longoria και George Clooney;

Πρώτη ανάρτηση: 19/07/2013 23:50​

Μία «βόμβα» για τον George Clooney ταράζει τα νερά του Hollywood λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του με την Stacy Keibler: σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γόης του κινηματογράφου φλέρταρε με την Eva Longoria!

Σύμφωνα με όσα γράφονται στο «US Weekly», George και Eva συναντήθηκαν στους αιθέρες τον περασμένο Μάρτιο, πριν δηλαδή τον χωρισμό του ηθοποιού, σε πτήση με προορισμό το Βερολίνο, όπου αμφότεροι είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πηγές που επικαλούνται τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το φλερτ μεταξύ των δύο ηθοποιών ήταν έντονο. «Μετά από αυτό, ο Clooney συνέχισε να πολιορκεί την Eva. Της είπε ότι είναι ακόμα με την Stacy, αλλά είχε σκοπό να χωρίσει και ότι ενδιαφερόταν να είναι μαζί της», συνεχίζει το δημοσίευμα, προσθέτοντας πως η ηθοποιός δεν ενέδωσε.

Στο μεταξύ, η Stacy Keibler μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό. «Τα πάω μια χαρά», είπε λακωνικά, ενώ πρόσθεσε όλο νόημα πως αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται να κάνει γάμο και παιδιά!

Η τελευταία ατάκα της 34χρονης διαψεύδει τις φήμες που την ήθελαν να πιέζει τον Clooney για γάμο με αποτέλεσμα να χωρίσουν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι δεν άντεξε την απόσταση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πήρε από κοινού την απόφαση για το φινάλε, την οποία, μάλιστα, συζητούσε επί μήνες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top