Το δώρο που έκανε η Bette Midler σε ετοιμοθάνατη θαυμάστριά της

Της τραγούδησε το αγαπημένο της τραγούδι. Λίγες ώρες μετά εκείνη πέθανε

Το δώρο που έκανε η Bette Midler σε ετοιμοθάνατη θαυμάστριά της

Μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής της έζησε η Bette Midler, όταν την ενημέρωσαν πως μια 29χρονη θαυμάστριά της που βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου ζήτησε να την ακούσει για τελευταία φορά να τραγουδά.

Η 29χρονη Anna Greenberg λάτρευε τη φωνή της τραγουδίστριας που πάντα στα δύσκολα κατάφερνε να της φτιάχνει τη διάθεση. Αυτό που ήθελε λοιπόν ήταν λίγο πριν φύγει από τη ζωή να την ακούσει να τραγουδά μόνο για εκείνη.

Η Bette Midler λοιπόν με το που το έμαθε έσπευσε να την πάρει τηλέφωνο στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν για να τα πούνε και φυσικά να εκπληρώσει την επιθυμία της. Μάλιστα, αποδεικνύοντας το μεγαλείο της ψυχής της, η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν εκείνη που ευχαρίστησε την Anna για το μεγάλο μάθημα που της έδωσε και για την τεράστια δύναμή της σε όλο αυτόν τον αγώνα της.

Δεν αρνήθηκε δε να της τραγουδήσει από το τηλέφωνο και το αγαπημένο της τραγούδι, το «Wind Beneath my wings», κάτι που συγκίνησε πάρα πολύ την Anna, αλλά και την οικογένειά της.

Λίγη ώρα μετά από την συνο��ιλία τους, η Anna άφησε την τελευταία της πνοή. Όπως είπαν όμως οι συγγενείς της, έφυγε ευτυχισμένη, αφού κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο της όνειρο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top