Γιγουρτάκης-Φαρμάκη: Πρόταση γάμου στο εξωτικό Μπαλί;

Δείτε τις φωτό που τράβηξαν απολαμβάνοντας την απόλυτη χλιδή

Γιγουρτάκης-Φαρμάκη: Πρόταση γάμου στο εξωτικό Μπαλί;

ol15.jpg
Ένα ταξίδι που λίγο πολύ έχουμε ονειρευτεί όλοι μας έκανε η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της Γιώργος Γιγουρτάκης.

To ζευγάρι βρέθηκε στο Ντουμπάι, τη Σιγκαπούρη και το Μπαλί. Ό,τι εντυπωσίαζε την Όλγα και τον Γιώργο το ανέβαζαν στο Instagram.
ol1.jpg


Οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα με φίλους της σέξι τραγουδίστριας να λένε «Στο πρόσωπο του Γιώργου βρήκε τον άνθρωπο που πάντα αναζητούσε. Μετά τη θυελλώδη σχέση της με τον Αλέξανδρο Αγγλούπα και μια περίοδο εσωτερικής αναταραχής, ο ευγενής Γιγουρτάκης αποτέλεσε για την Όλγα ένα ήσυχο και απάνεμο λιμάνι. Είναι ένας άνδρας που την προσέχει την αγαπά και της παρέχει ασφάλεια. Η παλιά Όλγα δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά. Είναι σαν να έχει ξαναγεννηθεί».
ol4.jpg

Επίσης φίλοι τους ζευγαριού αποκαλύπτουν πως «η ιδέα να μην δουλέψει η Όλγα αυτή τη σεζόν ήταν δική του αφού πιστεύει ότι θα είναι καλό για την αγαπημένη του να μην αναλωθεί στις πίστες αλλά να κάνει ένα διάλλειμα, να ετοιμάσει μια νέα δουλειά και να ξαναβγεί μπροστά».

Η πρόταση να πάνε ένα δεκαπενθήμερο ταξίδι σε Ντουμπάι, Σιγκαπούρη και Μπαλί ήταν δική του αφού στο Μπαλί έχει μια σειρά πανέμορφων κατοικιών τις οποίες νοικιάζει.

Σε μια από αυτές έμεινε και το ζευγάρι απολαμβάνοντας την απόλυτη χλιδή. Είχαν υπηρετικό προσωπικό, οδηγό για τις μετακινήσεις τους ενώ επισκέπτονταν τα καλύτερα εστιατόρια και κλαμπ.
ol5.jpg

ol13.jpg

ol10.jpg
Πολλοί από το φιλικό τους περιβάλλον διαρρέουν και πληροφορίες πως στο υπέροχο αυτό ταξίδι ο Γιγουρτάκης της έκανε πρόταση γάμου. Μάλιστα το ότ�� το ζευγάρι συνοδευόταν από τους γονείς του Γιώργου δίνει μια πιο επίσημη νότα.

ol21.jpg

ol22.jpg
olga1.jpg

ol12.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top