Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο του Χρήστου Δάντη

Ανεβαίνει το Σάββατο τα σκαλιά της εκκλησίας για τέταρτη φορά

Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο του Χρήστου Δάντη

Πρώτη ανάρτηση: 08/06/2013 00:20

Όπως σας είχαμε γράψει κι εδώ στο star.gr, ο Χρήστος Δάντης ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός για τέταρτη φορά. Ο γάμος θα γίνει το Σάββατο στη Σύρο, τόπο καταγωγής της αγαπημένης του Τζένης στο ξενοδοχείο που διατηρεί η οικογένειά της στον Γαλησσά.

Το νυφικό της Τζένης είναι δια χειρός Μαρίνας Κονίδη και όπως αποκάλυψε η ίδια η σχεδιάστρια είναι από μεταξωτό τούλι, με γαλλικές δαντέλες και διαφάνειες που ακολουθεί τη γραμμή του σώματος. Ένα αέρινο φόρεμα σε σύγχρονη γραμμή με αρκετά ιδιαίτερα στοιχεία.

Τα μαλλιά της νύφης θα επιμεληθεί ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ενώ ο Χρήστος Δάντης δεν θα φορέσει το κλασικό γαμπριάτικο κοστούμι.

Ο Σωτήρης Γεωργίου σχεδίασε για εκείνον ένα μαύρο παντελόνι με πιέτες, ένα λευκό πουκάμισο με μάο γιακά και ένα γκρι γιλέκο με μαύρες λεπτομέρειες που θα κουμπώνει λοξά.

Ο γάμος θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, μιας και το ζευγάρι δε θέλει να προβάλλει την προσωπική του ζωή, ενώ μετά από το μυστήριο θα ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι δίπλα από την πισίνα με έντονα καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top