10 Νοεμβρίου χώρισε, 4 Δεκεμβρίου βρήκε το... άλλο της μισό!!!

Πότε πρόλαβε πια η Εύα Λάσκαρη;

10 Νοεμβρίου χώρισε, 4 Δεκεμβρίου βρήκε το... άλλο της μισό!!!

Ούτε μήνας δεν πέρασε από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι η Εύα Λάσκαρη χώρισε από τον ιστιοπλόο Δημήτρη Μπενάκη. Πιο συγκεκριμένα η «είδηση» έγινε γνωστή στις 10 Νοεμβρίου. Σήμερα, λοιπόν, 4 Δεκεμβρίου, το μοντέλο με συνέντευξη που παραχωρεί δηλώνει ότι βρήκε το άλλο του… μισό.

«Ερωτεύτηκα τα πάντα επάνω του. Από τον τρόπο που με κοιτάει, που μου μιλάει και μου συμπεριφέρεται, είναι όλα τέλεια επάνω του. Με τραβάει ως άνθρωπος πάρα πολύ, ασχολείται με την μουσική και αυτό μου αρέσει. Είμαστε σε όλα ίδιοι. Βρήκα το άλλο μου μισό και πετάω στα σύννεφα», δήλωσε στην Espresso.


Ο τυχερός ονομάζεται Κωνσταντίνος, γνωστός και ως D J Dino και είναι ο νέος αγαπημένος της Εύας. Τώρα, πότε πρόλαβε η Εύα να γνωρίσει τον Αδάμ της… τώρα κι εμείς τί να σας πούμε… Μπράβο! Πάντως τα παιδιά, όχι μόνο τα πάνε μια χαρά, αλλά ετοιμάζονται για γάμο:

«Το έχουμε συζητήσει και σκεφτόμαστε μέσα στο 2012 να παντρευτούμε. Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, γιατί είμαστε παραδοσιακοί άνθρωποι και θέλω να είναι κοντά μου η οικογένειά μου, ως χριστιανοί ορθόδοξοι που είμαστε», πρόσθεσε.

Οσον αφορά το αν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον πρώην της; «Δεν με στενοχώρησε καθόλου. Για να χωρίσω, σημαίνει ότι ήταν κάτι το οποίο ήθελα. Είμαι μια χαρά και έχω συνεχίσει την ζωή μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top