ΕΙΝΑΙ και οι δυο εγκυμονούσες: Η μια «το΄χει» στιλιστικά, η άλλη… καθόλου!

ΔΕΙΤΕ ένα… crash test μεταξύ… Kim Kardashian και Penelope Cruz!

ΕΙΝΑΙ και οι δυο εγκυμονούσες: Η μια «το΄χει» στιλιστικά, η άλλη… καθόλου!

Penelope Cruz-Kim Kardashian: Και οι δυο βρίσκονται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Penelope1.jpgKimK1.jpg
Η Penelope είναι στο μήνα της και από μέρα σε μέρα περιμένει να γεννήσει. H Kim από την άλλη, αργεί ακόμα, μιας και περιμένει το μωράκι της κάπου στον Ιούλιο.

Penelope2.jpgKimK2.jpg
Τι κι αν είναι και οι δυο έγκυος; Μεταξύ τους δεν έχουν… ΚΑΜΙΑ σχέση!

Όπως θα δείτε και στο «crash-test» με τις φωτογραφίες, η 39χρονη Penelope Cruz, δεν έχει πάρει καθόλου κιλά –πέρα από την κοιλιά της-, ενώ προτιμά να ντύνεται απλά.

Penelope3.jpgPenelope4.jpg
Οι παπαράτσι την τσάκωσαν στη Μαδρίτη, με casual style και rock μπλούζα, να είναι πιο όμορφη από ποτέ, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Penelope5.jpgPenelope6.jpg
Η 32χρονη Kim Kardashian, από τη μέρα που έμεινε έγκυος, δεν έχει αποφύγει τα στιλιστικά ατοπήματα, με τη μια εμφάνιση της, να είναι χειρότε��η από την άλλη.

Kim3.jpgKim4.jpg
Όπως θα δείτε και στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της, η τηλεπερσόνα «την έκανε» πάλι την κουτσουκέλα της, μιας και επέλεξε να φορέσει χαμηλοτάκουνα παπούτσια που της πίεζαν τα ήδη πρησμένα πόδια, ενώ το φόρεμα που επέλεξε με την οριζόντια ρίγα, όχι μόνο δεν την κολάκευε και την πάχαινε περισσότερο, αλλά σηκώθηκε και από τον πολύ αέρα, με αποτέλεσμα να δούμε σε όλη την έκταση τους, τα πρησμένα μπουτάκια της Kim!

Kim5.jpgKim6.jpg



​​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top