Μόνο στο star.gr: δεν σταμάτησε να κλαίει η Ιωάννα του Τόμας στην επιμνημόσυνη δέηση

Υποβασταζόταν από τους γονείς και τους φίλους της-Την παρηγορούσε ο θείος του

Μόνο στο star.gr: δεν σταμάτησε να κλαίει η Ιωάννα του Τόμας στην επιμνημόσυνη δέηση

Ρεπορτάζ: Βεργιώτη Χριστίνα

Τραγικό πρόσωπο στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ήταν η κοπέλα του Τόμας Πρωτόπαπα, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

Συντετριμμένη, «χαμένη» στις σκέψεις της, αποσβολωμένη και συγκλονισμένη από το χαμό του αγαπημένου της, έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

Ιωάννα.jpg
Δυο ολόκληρους μήνες, δεν έφυγε από το πλευρό του η 20χρονη Ιωάννα. Είχε εγκαταλείψει τις σπουδές της, και καθημερινά, τον επισκεπτόταν στην Εντατική, για να είναι συνεχώς δίπλα του.

Δίπλα του ήταν και σήμερα η Ιωάννα. Ράκος, σε άθλια κατάσταση, φορώντας γυαλιά για να κρύψει τα πρησμένα από το κλάμα μάτια της, καθόταν στην τρίτη σειρά των καθισμάτων του Ιερού Ναού της Παναγίας της Μαρμαριώτισσας.

Ιωάννα2.jpg
Φορώντας ένα μαύρο παντελόνι και καφέ ζακετάκι, είχε δίπλα της τους γονείς και μερικούς φίλους της, που προσπαθούσαν μάταια να τη συνεφέρουν.

Με το που τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση, και ενώ η εκκλησία άδειαζε σιγά σιγά, η Ιωάννα συνέχισε να μένει εκεί. Και να κλαίει με λυγμούς. Κανείς δεν μπορούσε να την κάνει καλά.

Ιωάννα3.jpg
Βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη, και έτρεξε με τους γονείς της στο θείο του Τόμας, Γιώργο Πρωτόπαπα, ο οποίος άνοιξε προστατευτικά την αγκαλιά του, για να την κλείσει μέσα.

Ο θείος του Τόμας, είπε μερικά παρήγορα λόγια στην Ιωάννα, προκειμένου να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

Την φρόντισε, τη στήριξε, και συζήτησαν για αρκετή ώρ��, ώσπου οι δρόμοι τους χώρισαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top