Παιδί θαύμα ο γιος του Woody Allen

Παρά τις τραυματικές εμπειρίες που έχει ζήσει

Παιδί θαύμα ο γιος του Woody Allen

Ένα δύσκολο συνδυασμό πέτυχε ο νεαρός, Ρόναν Φάροου, όντας «παιδί –θαύμα» από διάσημους γονείς. Ο Γούντι Άλεν και η Μία Φάροου θα πρέπει να νιώθουν πολύ περήφανοι για το… καμάρι τους.

Και αυτό γιατί, είναι εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τα παιδιά διάσημων καλλιτεχνών να συσσωρεύουν «ψυχολογικά τραύματα», από τα φώτα της δημοσιότητας που πέφτουν, χωρίς έλεος, ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες οικογενειακές στιγμές.

Ο Ρόναν είχε τη δικαιολογία να είναι και αυτός άλλο ένα «παραστρατημένο» παιδί του Χόλιγουντ που λύγισε, όταν το θυελλώδες διαζύγιο των γονιών του έγινε πρώτο θέμα και με κάθε «ανατριχιαστική» λεπτομέρεια στα media.

Προτίμησε, όμως, το δύσκολο δρόμο και ανάμεσα στις άλλες επιτυχίες που έχει, είναι και μία υποτροφία Ρόουντς. Πρόκειται για το μεγάλου κύρους διεθνές πρόγραμμα υποτροφιών της Οξφόρδης και θα σπουδάσει για ένα χρόνο εκεί.

Είκοσι τριών χρόνων σήμερα, ο Ρόναν Φάροου είναι αληθινό παιδί- θαύμα. Εργάζεται ως ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών των ΗΠΑ, με αρμοδιότητα κυρίως σε διεθνή θέματα νεολαίας. Επίσης, έχει ήδη αποκτήσει εμπειρία σε κρατικούς οργανισμούς με ανθρωπιστική δράση στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν.

Ο Ρόναν που είναι και ο μοναδικός βιολογικός γιος του ζεύγους Άλεν- Φάροου είναι μία ι��ιοφυϊα. Γεννήθηκε το 1987 και μόλις το 1992 ξέσπασε η θύελλα στην οικογένειά του, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του πατέρα του με την υιοθετημένη κόρη της οικογένειας Σουν-Γι Πρέβιν.

Ο οικογενειακός πόλεμος είχε πλέον ξεσπάσει, τα δημοσιεύματα πήραν μορφή χιονοστιβάδας και η ιστορία έκλεισε με το διαζύγιο και την απαγόρευση στον Γούντι Άλεν να βλέπει τον ανήλικο τότε Ρόναν.

Ο νεαρός μεγάλωσε με τη μητέρα, που της… φέρνει κιόλας και το έριξε στο διάβασμα. Στα 11 έγινε ο νεαρότερος φοιτητής στην ιστορία του Κολεγίου Μπαρντ, στα 16 έγινε δεκτός στη Νομική Σχολή του Γέιλ.

Το 2009 το New York Time Magazine, του έδωσε τον τίτλο του «νέου ακτιβιστή» της χρονιάς και το Harper’s Bazaar, τον ονόμασε το σημαντικότερο ανερχόμενο πολιτικό για το 2010.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top