Αγάθωνας Ιακωβίδης: «Δεν χάρηκα με την έκτη θέση, ήθελα την πρωτιά»

Τι είπε για το νικητήριο τραγούδι της Δανίας;

Αγάθωνας Ιακωβίδης: «Δεν χάρηκα με την έκτη θέση, ήθελα την πρωτιά»

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να πανηγυρίσαμε την έκτη θέση που έφεραν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας, ο ρεμπέτης όμως δ��ν ικανοποιήθηκε καθόλου από το τελικό αποτέλεσμα.

«Μούντζωνα τους Ευρωπαίους μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Δεν μου άρεσε η έκτη θέση, ήθελα να βγούμε πρώτοι. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Μου άρεσε όλη η… φάση από τη στιγμή που ξεκινήσαμε μέχρι τη στιγμή που γυρίσαμε, αλλά με δυσαρέστησε η θέση», είπε ο Αγάθωνας.

Αποκάλυψε μάλιστα και ποιοι ήταν οι τρεις λόγοι που τον έκαναν να πει το μεγάλο «ναι» και να συμμετάσχει στη Eurovision.

«Ένας από τους τρεις λόγους που πήγα στη Eurovision ήταν για να βγούμε πρώτοι. Ο άλλος ήταν για να βοηθήσω τα παιδιά και ο τρίτος για να γνωρίσω την Παπαρίζου», είπε με το γνωστό του ύφος ο ρεμπέτης.

Όσο για το νικητήριο τραγούδι της Δανίας; Στον Αγάθωνα δεν άρεσε καθόλου από την αρχή.

«Τη Δανέζα την ξέραμε από το promo tour. Κάναμε μάλιστα γκάλοπ μεταξύ μας και εγώ έλεγα ότι το τραγούδι αυτό είναι το χειρότερο από όσα είχα ακούσει. Από την αρχή το έλεγα, όχι τώρα που βγήκε πρώτο. Εμένα μου άρεσε το κομμάτι της Μάλτας», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top