Εσπευσμένα στην Κύπρο για την αδερφή της η Γαρμπή

Τι αποφάσισαν οι γιατροί μετά το τροχαίο;

Εσπευσμένα στην Κύπρο για την αδερφή της η Γαρμπή

Στο πλευρό της αδερφής της, Λιάνας, που είχε σοβαρό τροχαίο, σπεύδει η Καίτη Γαρμπή, που θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο!

Όπως έχει γράψει το star.gr, τα ξημερώματα του Σαββάτου η αδερφή της δημοφιλούς τραγουδίστριας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λευκωσίας με σπασμένα πλευρά και χτυπημένη στο γόνατο, καθώς μεθυσμένος οδηγός παραβίασε το κόκκινο και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της.

Αν και η Λιάνα είχε καθησυχάσει την Καίτη και της ζήτησε να μην μεταβεί στην Κύπρο, η τραγουδίστρια... δεν κρατήθηκε και ανέβαλε προγραμματισμέ��η της εμφάνιση προκειμένου να βρεθεί κοντά της. «Αγαπημένοι μου, το πάρτυ για τα 25 δισκογραφικά μου χρόνια παρέα με τον “Λάμψη 92.3” θα μεταφερθεί μία εβδομάδα μετά, στις 29/5, γιατί θα λείπω για λίγες μέρες στην Κύπρο λόγω του ατυχήματος της αδερφής μου. Σας φιλώ», έγραψε το βράδυ της Δευτέρας σε Facebook και Twitter η Καίτη.

Μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως οι γιατροί προσπαθούσαν να γλιτώσει η Λιάνα το χειρουργείο, κάτι που φαίνεται ότι κατάφεραν τελικά. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Λιάνα Γαρμπή θα παραμείνει ακόμα λίγες μέρες στο κρεβάτι του πόνου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top