«Σύννεφα» στο γάμο Kate Moss-Jamie Hince;

Μες τα «μούτρα» οι νιόπαντροι!

«Σύννεφα» στο γάμο Kate Moss-Jamie Hince;
Τι κι αν είναι μόλις λίγους μήνες παντρεμένοι;(συγκεκριμένα από την 1η Ιουλίου). Τι κι αν επισκέφτηκαν την πιο ερωτική πόλη του κόσμου που δεν είναι άλλη από το Παρίσι; η Kate Moss και ο Jamie Hince, ήταν μες τα μούτρα!

Οι νιόπαντροι βρέθηκαν στην «Πόλη του Φωτός» και μόνο ερωτευμένοι δεν έδειχναν.

Ειδικά η 37χρονη Moss έδειχνε πολύ κακόκεφη και κακοδιάθετη, ενώ δεν φαινόταν και πάρα πολύ χαρούμενη που συναντούσε ξανά τον σύζυγο της έπειτα από μια περίοδο που οι δυο τους έζησαν χωριστά.
Ο Hince βρίσκεται αυτό το διάστημα σε περιοδεία στη Γαλλία μαζί με το γκρουπ του «The Kills».

Εκεί λοιπόν πήγε να τον συναντήσει το μοντέλο, και μόνο την εικόνα ερωτευμένου ζευγαριού δεν έδωσαν.

Οι φωτογραφίες «μιλάνε» από μόνες τους. Στη μια, οι παπαράτσι τσάκωσαν την Kate να κρατά από το μπράτσο έναν φίλο της, με τον Hince να προχωρά μπροστά τους εμφανώς προβληματισμένος.
Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, το ζευγάρι μαζί με την παρέα του τρώνε στο εστιατόριο «L’Avenue», αλλά οι δυο τους κάθονται αντικριστά, με την Moss να είναι μουτρωμένη.

Χαρακτηριστικό είναι πως όση ώρα διήρ��εσε το γεύμα, το 37χρονο μοντέλο δεν «έσκασε» ούτε ένα χαμόγελο! Και δεν είναι μόνο αυτό.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν την μπουτίκ του Yves Saint Laurent. Η Moss μπήκε μέσα, ο Hince την περίμενε απ΄έξω χωρίς να την ακολουθήσει, και με το που βγήκε έξω, τον προσπέρασε χωρίς να του ρίξει ούτε μια ματιά!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top