Είναι επίσημο! Johnny Depp και Amber Heard είναι ζευγάρι

Πήγαν χεράκι, χεράκι στη συναυλία των Rolling Stone

Είναι επίσημο! Johnny Depp και Amber Heard είναι ζευγάρι

Τέρμα το κρυφτούλι παιδιά, ο Johnny Depp και η Amber Heard είναι μαζί και πλέον δεν το κρύβουν. Τα είδαμε τα πιτσουνάκια, πιασμένα χεράκι, χεράκι στη συναυλία των Rolling Stones στο Λος Άντζελες και όπως καταλάβατε το αγόρι δεν είναι πλέον μόνο του.

Μάλιστα ο Johnny πήρε το κορίτσι του από το χεράκι και πήγαν και στα παρασκήνια της συναυλίας, όπου οι Rolling Stones έδωσαν ένα show μόνο για εκλεκτούς καλεσμένους.

johnny1.jpg

Και μπορεί πριν λίγους μήνες να πιστεύαμε όλοι ότι το φλερτ της Amber και του Johnny είχε λήξει, αφού η ηθοποιός έκανε σχέση με το μοντέλο Marie de Villepin, όμως οι φήμες θέλουν τον 49χρονο ηθοποιό να έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να την κερδίσει πάλι πίσω.

Μέχρι μπαρ της άνοιξε της κοπέλας που έμοιαζε ακριβώς με εκείνο στην ταινία Rum Diary, στα πλατό του οποίου και ερωτεύτηκαν.

johnny2.jpg

Σαν να μην έφτανε αυτό, ονόμασε και μια παραλία στο ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες από το όνομα της Amber, αποδεικνύοντάς της ότι είναι full in love.

Αρκετοί λένε τώρα, ότι ο Johnny αποφάσισε να σταματήσει το κρυφτό με την Amber για να βάλει στον πάγο και την πρώην του Winona Ryder που είχε αρχίσει να τον πολιορκεί, ελπίζοντας σε μια επανασύνδεση.

johnny3.jpg

Πάντως οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν πει τίποτα για τη σχέση τους, όμως τα πιασμένα τους χέρια μαρτυρούν το μεγάλο… ρομάντζο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top