Η Πάολα αποκαλύπτει πού έχει κάνει πλαστική!

Τι απαντά σε εκείνους που έβγαλαν ανέκδοτα για εκείνη

Η Πάολα αποκαλύπτει πού έχει κάνει πλαστική!

Η Πάολα δεν μασάει τα λόγια της. Με τη… μαγκιά να ξεχειλίζει και απόλυτη ειλικρίνεια, η τραγουδίστρια μιλάει για τις πλαστικές, για εκείνους που τη χλευάζουν, αλλά και για το αν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη νευρική ανορεξία.

«Η μόνη πλαστική επέμβαση που έκανα είναι στο στήθος μου. Όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος δεν επιθυμεί δεν το πιστεύει. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλη πλαστική. Τη γη ανάποδα να γυρίσουν δε θα βρουν έναν γιατρό να πει ότι μου έχει κάνει πλαστική στο στόμα, στη μύτη, στα μάτια. Αν εννοούν ότι βάφω παραπάνω τα χείλη μου, επειδή έχω κάνει τατουάζ, τόσα ξέρουν, τόσα λένε», είπε.

paola1.jpg

Όσο για εκείνους που διαδίδουν ότι πάσχει από νευρική ανορεξία, ενοχλημένη τους απαντά:

«Η νευρική ανορεξία είναι ασθένεια. Πολλές κοπέλες έφτασαν ακόμα και στο μοιραίο εξαιτίας αυτής της αρρώστιας. Δεν είναι καλό να τη χρεώνουμε σ’ οποιονδήποτε είναι λεπτός. Για ποιον λόγο λέμε έναν αδύνατο άνθρωπο άρρωστο και όχι έναν χοντρό που μπορεί να έχει τριγλυκερίδια, χοληστερίνη ή οτιδήποτε άλλο; Εγώ από μωρό τρώω πολύ λίγο και συνεχίζω. Έτσι είμαι μαθημένη, έτσι ζω. Είμαι υπερκινητική. Δε θα φάω και θα καθίσω στον καναπέ μου. Είμαι πολύ καλά και αδύνατη τόσο όσο δε φαντάζεστε. Έτρωγα σαν πουλί από μωρό. Τώρα τρώω λίγο παραπάνω», τόνισε.

Η Πάολα για πρώτη φορά επίσης μιλά και για όλους εκείνους που έβγαλαν ανέκδοτα, κοροϊδεύοντας τις φωνητικές της ικανότητες.

«Όταν κάποιος κινεί το ενδιαφέρον θα πουν είτε κάτι αρνητικό, είτε κάτι θετικό. Έκαναν χιούμορ. Δεν ήταν καθόλου εύστοχη όμως η τοποθέτησή τους. Ήταν ότι να’ ναι. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί συνδύασαν ένα ζωάκι με τη μουσική. Νομίζω ότι είναι πολύ decadence σκηνικό. Δεν έστεκε», είπε.

paola2.jpg

Και όχι δεν δέχεται τον όρο… «σκυλάδικο» για τη μουσική.

«Δεν το δέχομαι. Ποιοι άκουσαν τραγουδιστές να γαυγίζουν; Εκτός αν θεωρούν το πολύ βαρύ λαϊκό τραγούδι, σκυλάδικο. Ας μάθουν πριν μιλήσουν ότι αυτό το είδος τραγουδιού το έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι καλλιτέχνες. Από εκεί και πέρα, εγώ σίγουρα δεν το έχω ερμηνεύσει, γιατί η δισκογραφία αποτελεί την ταυτότητα του καλλιτέχνη», είπε.

Η ίδια αισθάνεται πολύ δυνατή και στέλνει μήνυμα προς όλους ότι κανείς δεν μπορεί αν της κάνει κακό.

«Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα. Όσο και να χτυπιούνται δεν μπορεί να με πειράξει κανείς. Πορεύτηκα μόνη μου και δεν κρατήθηκα από πουθενά. Δεν χρησιμοποίησα κανένα μέσο για την ο��οιαδήποτε επιτυχία. Επειδή είπε κάποιος μια βλακεία, δε σημαίνει ότι με επηρέασε σε κάτι», τόνισε.

paola3.jpg

Η Πάολα αποκάλυψε επίσης ότι την έχουν φλερτάρει γυναίκες, όπως επίσης και ότι αρκετές φορές έχει βγει στη σκηνή ζαλισμένη.

«Φυσικά και έχω βγει ζαλισμένη στη σκηνή. Γιατί αυτοί που είναι από κάτω είναι καλά; Είναι φυσιολογικό. Πέντε – έξι φορές να κάνεις “γεια μας” με τους φίλους σου στο καμαρίνι, είσαι ζαλισμένη. Αυτό δε σημαίνει ότι θα βγω και θα εκτεθώ», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top