«Παγωμένοι» από τον τρόμο στη Βοστώνη οι celebrities!

Τι έγραψαν στα social media για τις φονικές εκρήξεις;

«Παγωμένοι» από τον τρόμο στη Βοστώνη οι celebrities!

«Πόσο παράλογη και τραγική ημέρα»... Αυτό ήταν το tweet του Ben Afleck μετά το «τυφλό» θανατηφόρο «χτύπημα» στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, ενώ ανάλογα μηνύματα έστειλαν πολλοί celebrities.

celebrities_bostoni.jpgΜέσω των social media, οι άνθρωποι της showbiz ένωσαν τις φωνές τους με εκείνες των υπολοίπων, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους για τις φονικές εκρήξεις, καθώς και τα συλληπτήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων και την ευχή οι τραυματίες να αναρρώσουν το ταχύτερο δυνατό.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι στους κατοίκους της Βοστώνης και όλους όσοι επηρεάστηκαν από αυτό το φρικτό περιστατικό», έγραψε ο Justin Timberlake, ενώ η Rihanna αρκέστηκε να tweetάρει μία λέξη γεμάτη περιεχόμενο: «σπαραξικάρδιο».

Την συμπαράστασή τους έστειλαν μέσω των social media η Kim Kardashian, ο Chris Brown, η Miley Cyrus, ο Ricky Martin, η Britney Spears, η Victoria Beckham, ο Justin Bieber, η Taylor Swift, η Miranda Kerr, o Russel Crowe και ο Channing Tatum.

«Προσεύχομαι για όλους στη Βοστώνη. Είμαι συντετριμένη με αυτό που έγινε», ήταν το μήνυμα της Maria Menounos, την ώρα που ο Harry Styles των One Direction ανέφερε: «μόλις έμαθα τα νέα και είμαι τρομερά στεναχωρημένος. Σκέψεις και προσευχές για όλους στη Βοστώνη».

Το αιματηρό περιστατικό δεν άφησε ασυγκίνητους ούτε τους Έλληνες celebrities, με τους Μάριο Φραγκούλη, Μαριέττα Χρουσαλά και Καλομοίρα να είναι μεταξύ εκείνων που εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την «τυφλή» βία.

Δείτε στο βίντεο δηλώσεις της ξένης showbiz για το περιστατικό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top