Πανικός για την Beyonce στην Αβάνα

Βόλτες στη πόλη και φωτογραφίες με παιδάκια

Πανικός για την Beyonce στην Αβάνα

Πρώτη ανάρτηση: 05/04/2013, 03:49

Ένα ρομαντικό ταξιδάκι στην Αβάνα της Κούβας, για τα πέντε χρόνια έγγαμου βίου, πέρασαν η Beyonce και ο Jay-Z, ωστόσο, τους περίμενε μια έκπληξη.

Το βράδυ της Τετάρτης το ζευγάρι δείπνησε στο φημισμένο εστιατόριο La Guarida. Το «μυστικό» δεν έμεινε κρυφό, και έξω από το μαγαζί επικράτησε το απόλυτο χάος!

Μάλιστα αναγκάστηκε να επέμβει η αστυνομία, για να κρατήσει το πλήθος μακριά από το ζευγάρι.

beyonce havana 2.jpg

Το La Guarida είναι γνωστό από τα γυρίσματα της ταινίας «Φράουλα και σοκολάτα», ενώ αποτελεί έναν από τους "must" τουριστικούς προορισμούς στην Κούβα, καθώς εκεί έχουν δειπνίσει μεταξύ άλλων οι Jack Nicholson, Jodei Foster, Danny Glover, Will Smith και James Belushi.

Όπως είπαν οι σερβιτόροι του καταστήματος, η κορυφαία τραγουδίστρια της pop έκανε βόλτα στον χώρο και κοίταξε τις φωτογραφίες που κοσμούν τους τοίχους με άλλες διασημότητες που είχαν βρεθεί στο La Guarida.

Στη συνέχεια περπάτησε στη πόλη, μαζί φυσικά με τους σωματοφύλακες της, ενώ πλήθος κόσμου την ακολουθούσε. Εκεί που επικράτησε πανδαιμόνιο ήταν όταν η τραγουδίστρια χαιρέτησε τον κόσμο από ένα μπαλκόνι.

beyonce havana.jpg

Την Πέμπτη το ζευγάρι βρέθηκε στην αποικιακή Παλιά Αβάνα φορώντας μαύρα γυαλιά και με τους σωματοφύλακες να μην δίνουν περιθώριο στον κόσμο να πλησιάσει. Ωστόσο η Beyonce βγήκε φωτογραφίες με μαθητές της περιοχής, ενώ ο Jay-Z κάπνιζε ένα κουβανέζικο πούρο και στη συνέχεια πετάχτηκε σε ένα άλλο εστιατόριο που διαθέτει βεράντα στον τελευταίο όροφο με πανοραμική θέα στο λιμάνι.

beyonce havana3.jpg
Εδώ και 51 χρόνια απαγορεύεται η επίσκεψη Αμερικανών πολιτών στην Κούβα για απλό τουρισμό, έτσι το ζευγάρι δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα γνωστό τον λόγο της επίσκεψής του στην Αβάνα. Το γεγονός όμως, δεν εμποδίζει αρκετούς Αμερικανούς να ταξιδεύουν κάθε χρόνο στην Κούβα με ακαδημαϊκή, θρησκευτική, πολιτιστική και δημοσιογραφική άδεια. Στο παρελθόν καλλιτέχνες είχαν δηλώσει ότι επισκέφθηκαν τη χώρα για πολιτιστικούς σκοπούς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top