Τρέχει να «σώσει» το… πιθηκάκι του ο Justin Bieber!

Κατασχέθηκε στο Μόναχο ο Μάλι

Τρέχει να «σώσει» το… πιθηκάκι του ο Justin Bieber!

Πρώτη ανάρτηση: 03/04/2013, 05:40

Ο νεαρός super star της pop μουσικής, Justin Bieber, έχει τέσσερις εβδομάδες διορία, προκειμένου να προσκομίσει στις γερμανικές αρχές τα απαραίτητα έγγραφα και να πάρει πίσω το πιθηκάκι που του κατάσχεσαν την περασμένη εβδομάδα τα γερμανικά τελωνεία.

Για να πάρει πίσω τον Μάλι, έναν καπουτσίνο πίθηκο ηλικίας 14 εβδομάδων που του προσφέρθηκε ως δώρο για τα γενέθλιά του, ο Justin θα πρέπει να προσκομίσει έγγραφα από κτηνιάτρους που να πιστοποιούν ότι είναι εμβολιασμένος και να διευκρινίζουν την προέλευσή του.

Το πιθηκάκι συνόδευε τον 19χρονο τραγουδιστή στην ευρωπαϊκή περιοδεία του και ταξίδευε μαζί του με το ιδιωτικό του τζετ. Όταν οι Γερμανοί το εντόπισαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου την περασμένη Πέμπτη, αμέσως το κατέσχεσαν, όπως ορίζει η νομοθεσία, καθώς δεν υπήρχαν τα απαραίτητα έγγραφα για την εισαγωγή του στη χώρα.

Ο Mali φιλοξενείται σε ένα καταφύγιο ζώων στο Μόναχο και έχει γίνει η «attraction» στους ανθρώπους εκεί. Ωστόσο, δεν αποχωρίζεται ποτέ ένα λούτρινο γατάκι, που έχει μαζί του για παρέα, τώρα που βρίσκεται μακριά από τον ιδιοκτήτη του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top