Αρζόγλου: μου παίρνουν και το σπίτι!

«Κόποι μιας ζωής στον δρόμο» λέει ο γνωστός ηθοποιός

Με κατάσχεση και του σπιτιού του για ένα παλαιό δάνειο κινδυνεύει ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου. O ηθοποιός, αγόρασε με δάνειο ένα διαμέρισμα μόλις 62 τετραγωνικών στην Πετρούπολη, όπου ζει τα τελευταία χρόνια μαζί με τη μικρή του κόρη, την δωδεκάχρονη Μαρία. Μετά από 50 χρόνια όμως κατέληξε να ζει έναν Γολγοθά και να χάσει το μοναδικό του περιουσιακό στοιχείο.

Ο ηθοποιός εξηγεί ότι περιήλθε σε δύσκολη οικονομική θέση γιατί λόγω της οικονομικής κρίσης αναμένει ακόμα την εξόφληση των αμοιβών του, για τη σκηνοθεσία παραστάσεων ή και τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές. Αυτό όμως δεν είναι ικανό να συγκινήσει τις τράπεζες.

«Ναι δεν είμαι καλά οικονομικά. Ναι, μου παίρνουν και το σπίτι. Μετά από μισό αιώνα δουλειάς θυμώνω. Μπορεί κόποι μιας ζωής να πάνε στον δρόμο. Δεν ζητάω βοήθεια. Να το ζήσω το θέμα μέχρι το�� πάτο. Το μόνο που μας κρατάει άλλωστε εδώ είναι αυτή η αξιοπρέπειά μας» δηλώνει ο Κώστας Αρζόγλου.

Ο ηθοποιός τα βάζει και με την «ταμειολογιστική λογική» της «γερμανικής Ευρώπης», όπως την αποκαλεί, αλλά και με τους πολιτικούς. «Αυτό που ζούμε τώρα είναι μια απόλυτη διαστροφή, σα να παραβαίνουμε τη φύση. Οι πολιτικοί δεν δίνουν πια. Μόνο παίρνουν» τονίζει ο Κ. Αρζόγλου ο οποίος βιώνει μια μεγάλη περιπέτεια, παρότι δεν ζει πολυτελή ζωή. Χαρακτηριστικό είναι ότι κυκλοφορεί με ένα αυτοκίνητο - αντίκα 41 ετών!

​​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top