Τόμας ένα μήνα πριν: «ένα ατύχημα μπορεί να τα αλλάξει όλα»

Το προφητικό παράδειγμα που έφερε σε συνέντευξή του

Τόμας ένα μήνα πριν: «ένα ατύχημα μπορεί να τα αλλάξει όλα»

Ένα... ατύχημα που μπορεί να αλλάξει όλη τ�� ζωή ενός ανθρώπου έφερε ως παράδειγμα ο Τόμας Πρωτόπαπας σε συνέντευξή του, ένα μήνα πριν το τροχαίο που στάθηκε αφορμή για να δίνει αυτή την ώρα «μάχη» στην Εντατική!

Ο νεαρός ηθοποιός μιλούσε στην εκπομπή «Joy» για την εξωτερική εμφάνιση και το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει μία καριέρα.

«Εγώ προσπαθώ να γίνω ωραίος μέσα μου, ώστε αν σε τριάντα χρόνια –χτύπα ξύλο- γίνει ένα ατύχημα, να παραμείνω ωραίος μέσα μου, όπως πολλοί άνθρωποι μας γοητεύουν με την προσωπικότητά τους και όχι με την εμφάνισή τους», έλεγε ο Τόμας.

Μάλιστα, ο ηθοποιός υποστήριζε πως η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι που χαλάει, ενώ, στην ίδια συνέντευξη, τόνιζε το πόσο σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε.

«Η μεγαλύτερη απόλαυση του να είσαι σε σχέση είναι αυτές που ενδεχομένως να μην είσαι καλά και ο άνθρωπός σου που σε ξέρει, χωρίς να πει τίποτα, να έρθει να σε πάρει μια αγκαλιά και να σου δείξει ότι σε καταλαβαίνει χωρίς να χρειάζεται να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές, η αγκαλιά για τον νεαρό ηθοποιό είναι μεγάλη: εκτός από την οικογένειά του και την σύντροφό του, τον έχει αγκαλιάσει η showbiz, αλλά και άνθρωποι που τον γνώρισαν από τη δουλειά του και δεν τον ξέρουν προσωπικά...

Κάντε κλικ στο βίντεο και δείτε την προφητική συνέντευξη του Τόμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top