Η άγνωστη κόντρα του Χ. Βαρθακούρη με τον Γ. Πλούταρχο!

Τα καρφιά του γιου του Γ. Πάριου για τον τραγουδιστή

Η άγνωστη κόντρα του Χ. Βαρθακούρη με τον Γ. Πλούταρχο!

Μια άγνωστη κόντρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη, αφού οι δύο εμπλεκόμενοι δεν έχουν απασχολήσει ποτέ με αυτόν τον τρόπο.

Ο λόγος για τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Γιάννη Πλούταρχο που όπως όλα δείχνουν τους χωρίζει μια άβυσσος.

Την άγνωστη κόντρα τους, έφερε στο φως ο ίδιος ο Χάρης που μετά από την εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου στην Ελένη Μενεγάκη έχει κατακλύσει το Twitter με tweets όλο νόημα και μπηχτές για το καλό παιδί του ελληνικού τραγουδιού.

«Όταν η χτένα γίνεται μικρόφωνο και ο καθρέφτης γίνεται κάμερα, τότε τα μυαλά σου παίρνουν πολύυυυυ αέρα από το σπασμένο σου το τζάμι», έγραψε χθες ο γιος του Γιάννη Πάριου, την ώρα που ο Γιάννης Πλούταρχος έδινε συνέντευξη στην Ελένη.

varthakouris2.jpg



Σήμερα μάλιστα επέστρεψε δριμύτερος, με ένα ακόμα φαρμακερό tweet που φωτογράφιζε τον Γιάννη Πλούταρχο.

«Μπορεί εσύ να λες ότι είσαι το καλύτερο παιδί, αλλά δυστυχώς είσαι ΚΑΚΟΣ ΕΩΣ… ΧΕΙΡΙΣΤΟΣ χαρακτήρας! Και δειλός! Και λυπάμαι!», έγραψε πάλι ο Χάρης Βαρθακούρης, προκαλώντας πάρα πολλά ερωτηματικά.

varthakouris1.jpg

Κανείς δεν ξέρει τι έχει μεσολαβήσει ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες και προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός. Ο Γιάννης Πλούταρχος προς το παρόν δεν έχει δώσει καμία απάντηση, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Χάρης Βαρθακούρης θα το συνεχίσει αυτό το παιχνιδάκι μέσω Twitter, χωρίς να αποκαλύπτει λεπτομέρειες από αυτή την κόντρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top