ΔΕΙΤΕ: Τις πιο πολυσυζητημένες σχέσεις ανάμεσα σε μοντέλα και τραγουδιστές!

Ο πιο... "πετυχημένος" συνδυασμός του Hollywood

ΔΕΙΤΕ: Τις πιο πολυσυζητημένες σχέσεις ανάμεσα σε μοντέλα και τραγουδιστές!

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Κάνοντας ένα flashback στους έρωτες της showbiz, διαπιστώνουμε ότι ουκ ολίγα είναι τα μοντέλα που έχουν… αδυναμία στους τραγουδιστές και τούμπαλιν!

Ουκ ολίγες κατά συνέπεια, είναι και οι σχέσεις που έχουν δημιουργη��εί ανάμεσα τους. Άλλες ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, άλλες τράβηξαν χωριστούς δρόμους, αλλά καμία σημασία δεν έχει, μιας και η ουσία είναι αυτή που μετράει.

Εμείς από το star.gr, ψάξαμε και σας βρήκαμε τους τραγουδιστές που «τα είχαν» ή «τα έχουν» ακόμα, με τις καλλονές της πασαρέλας.

Anne v-Calvin Harris:

Μετά το χωρισμό της από τον τραγουδιστή των «Maroon 5» Adam Levine, η καλλονή Anne V δεν έκατσε να σκάσει. Τα έφτιαξε με τον Calvin Harris, και βρήκε ξανά τον έρωτα.

Anne V-Harris.jpgLevine-Anne V2.jpg
Heidi Klum-Seal:

Kαι η Heidi Klum όμως, καταγοητεύτηκε από την… φωνή του Seal, ο οποίος στο παρελθόν «τα είχε» με την Tyra Banks και την Tatjana Patitz. Κανένα ειδύλλιο βέβαια δεν ευδοκίμησε, μιας και με τη Heidi Klum τράβηξαν χωριστούς δρόμους, μετά από επτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά.

Seal-Klum.jpg

Marc Anthony-Shannon de Lima:

H Shannon de Lima, ήταν η θεά, που ανέλαβε να… «παρηγορήσει» τον Marc Anthony, μετά το χωρισμό του από την Jennifer Lopez. Ο τραγουδιστής έζησε ένα παθιασμένο έρωτα με το μοντέλο από τη Βενεζουέλα, ο οποίος ωστόσο κράτησε μόνο ένα χρόνο.

Anthony-Lima.jpg
Billy Joel-Christie Brinkley:

Αδυναμία στα μοντέλα όμως, είχε και ο Billy Joel, που πριν παντρευτεί με την Christie Brinkley, είχε σχέση με την Elle Macpherson, για χάρη της οποίας μάλιστα, έγραψε πολλά τραγούδια!

Joel-Brinkley.jpg
David Bowie-Iman:

Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων το 1990, και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Bowie-Iman.jpg
Mick Jagger-L’Wren Scott:

Καλά με τον Mick Jagger, κανείς χάνει το λογαριασμό. Αν εξαιρέσουμε την L’Wren Scott με την οποία ήταν μαζί για πολλά χρόνια, στη λίστα με τις γνωστές κατακτήσεις του, ανήκουν επίσης τα μοντέλα Sophie Dahl, Janice Dickinson, Lucian Gimenez και Jerry Hall.

Jagger-Scott.jpg
Rod Stewart-Penny Lancaster:

Οι δυο τους, είναι παντρεμένοι από το 2007. Πριν από την Penny Lancaster όμως, ο Stewart τα είχε με την Rachel Hunter.

Stewart-Lancaster.jpg
Steven Tyler-Erin Brady:

Fan των μοντέλων και ο Steven Tyler, που αρραβωνιάστηκε την Εrin Brady, ενώ με την Bebe Buell (μοντέλο κι αυτή), απέκτησε την κόρη του, Liv Tyler.

Tyler-Brady.jpg
Jamie Hince-Kate Moss:

Ο rock star, παντρεύτηκε το μοντέλο Kate Moss, η οποία είχε μεγάλη αδυναμία κατά το παρελθόν στους συναδέλφους του, μιας και «τα είχε» με τους Pete Doherty,και Jeordie White.

Hince-Moss.jpg
Caleb Followill-Lily Aldridge:

Ο τραγουδιστής των «Κings of Leon», κεραυνοβολήθηκε το 2007, από το «αγγελούδι» της Victoria’ s Secret, Lily Aldridge, και έκτοτε είναι μαζί. Παντρεύτηκαν, ενώ πρόσφατα το μοντέλο έγινε μανούλα μιας και απέκτησαν την πρώτη τους κορούλα.

Followill-Aldridge.jpg
Lenny Kravitz-Andriana Lima:

Και ο Lenny Kravitz όμως είχε μεγάλη αδυναμία στα μοντέλα, με τις πιο γνωστές του σχέσεις, να είναι αυτή με την Andriana Lima.

Kravitz-Lima.jpg
Madonna-Jesus Luz:

Τέλος, ποιος θα ξεχάσει, τη σχέση της Madonna με το κατά πολλά έτη μικρότερο της μοντέλο, Jesus Luz. Το ειδύλλιο δεν ευδοκίμησε, γι΄αυτό και η Madge έτσι για να παρηγορηθεί, τα έφτιαξε με τον επίσης πολύ νεότερο της, Brahim Zaibat, που είναι χορευτής, αλλά εμφανισιακά, μοιάζει με μοντέλο.

Madonna-Jesus.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top