Τι επιφυλάσσει ο Άγιος Βαλεντίνος για τα 12 ζώδια;;;

Προετοιμαστείτε για μια φλογερή νύχτα για ερωτευμένους!

Τι επιφυλάσσει ο Άγιος Βαλεντίνος για τα 12 ζώδια;;;
Κριοί: Πως θα μπορούσε το ζώδιο της φωτιάς…, ο πρώτος του ζωδιακού να μη ν περάσει καλά απόψε;!!! Τον έρωτα αν τον έχετε βρει, δεν ξέρουμε ακόμα αλλά τη διάθεση για έξοδο και διασκέδαση θα την έχετε… γι’αυτό αφεθείτε και τρελαθείτε από έρωτα ελέυθερα! Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας και με συναίσθημα τα ερωτικά παιχνίδια δεν θα έχουν τελειωμό!
Ταύροι: Νοσταλγείτε…. Και λέτε «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα»! Αφήστε το παρελθόν στη θέση του και κοιτάξτε το παρόν σας. Προσπαθήστε τουλάχιστον να σώσετε αυτά που έχετε τώρα…
Δίδυμοι: Εσείς τον έρωτα σε ταξίδι θα τον βρείτε… αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, σας παρασύρει σε τέτοια μονοπάτια! Αρκεί να βρεις το χρόνο ν’ασχοληθείς….
Καρκίνοι: Αναζητάτε τον απόλυτο… τον ιδανικό έρωτα κι ελπίζετε πως φέτος όλα θ’αλλάξουν! Θα εκφραστείτε ελεύθερα και θα βρείτε ανταπόκριση! Από το καλοκαίρι ξεκινά μία νέα περίοδος για τα αισθηματικά σου, γι’ αυτό μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα….
Λέοντες: Λάμπετε, έχετε αυτοπεποίθηση και δεν διστάζετε να ρισκάρετε! Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, γι’αυτό οι εξελίξεις θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά! Καυτό θα είναι για σας το βράδυ των ερωτευμένων… ακόμη κι αν δεν ξέρετε τι θα φέρει το επόμενο πρωί!
Παρθένοι: Χαλαρώστε και μετατρέψτε το πεδίο μάχης … σε βωμό του έρωτα και της αγάπης! Οι σχέσεις σου προκαλούν σύγχυση και αναστάτωση, αλλά παράλληλα είναι για σένα η πηγή της ευτυχίας! Ετοιμαστείτε για μια φλογερή νύχτα και εκρηκτικά πάθη!
Ζυγοί: Αρμονικά και τρυφερά ανταλλάσσετε τα δωράκια σας αυτή την ξεχωριστή μέρα και μάλιστα ξαφνικές εξελίξεις έρχονται να σας συναρπάσουν! Ακόμα και για σας που δεν είστε σε σχέση, η ημέρα μπορεί να αποβεί κομβική για τις ερωτικές σας εξελίξεις!
Σκορπιοί: Πού είναι το μυαλό σας αγαπητοί Σκορπιοί;;; Ε που αλλού; Σεξ, σεξ ,σεξ!
Τη μέρα των ερωτευμένων θα έχεις ερωτικές εξελίξεις,ερωτική διάθεση στο φουλ κι αν δεν είσαι τόσο θα περάσεις σούπερ!
Τοξότες: Κάποιον περιμένετε να συναντήσετε, με κάποιον περιμένετε να μιλήσετε… και σήμερα όλα γίνονται! Παιχνιδιάρικη μέρα για σένα ακριβώς όπως ταιριάζει στη φύση σας…με μηνύματα, διάθεση στα ύψη και έρωτα στο φουλ!
Αιγόκεροι: Ερωτική διάθεση θα έχετε κι εσείς, αν και δεν πολύ-πιστεύετε σ’αυτή τη γιορτή τ��υ έρωτα! Ετοιμαστείτε για μια βραδιά έκπληξη… απόψε!
Υδροχόοι: Ήρθε η ώρα για ανανέωση και για άνοιγμα μιας καινούριας σελίδας στη ζωή σου! Ξαφνικές, ερωτικές ειδήσεις και προτάσεις που σας ενθουσιάσουν!
Ιχθείς: Αποκαλύπτονται τα μυστικά σου σήμερα αγαπητοί Ιχθύες… γι’αυτό να έχετε το νου σας! Τα αισθηματικά σας είναι αβέβαια και ασταθή αλλά να ξέρετε πως η ερωτική σας ιστορία θα έχει θετική έκβαση!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top