«Ξεκίνησαν τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην Α.Ηλιάδη και τον χορό σέρνει ο πρώην της»

Κ.Μηλιωτάκης: «Το τραγούδι της Αγγελικής δεν είναι για Eurovision»

«Ξεκίνησαν τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην Α.Ηλιάδη και τον χορό σέρνει ο πρώην της»

​Ο μουσικοσυνθέτης που το καλοκαίρι ετοιμαζόταν να παντρευτεί την Αγγελική Ηλίάδη, Κώστας Μηλιωτάκης, σχολίασε τη συμμετοχή της πρώην του στον ελληνικό τελικό της Eurovision.Και κάπου εδώ ξεκινάνε τα "πισωμαχαιρώματα"....

Το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη

«Μου αρέσει. Της πάει και το λέει μια χαρά, αλλά δεν ξέρω αν είναι για τη Eurovision. Εγώ δεν θα πήγαινα στη θέση της. Έχει κάνει πολλά πράγματα και δεν έπρεπε να πάει . Γενικά η Αγγελική στην πίστα είναι κούκλα. Μεταμορφώνεται και το υποστηρίζει. Δεν ξέρω όμως εκεί πως θα είναι. Σίγουρα πολύ εντυπωσιακή. Και μετά τη Eurovision είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μόνο ο Ρουβάς και η Βίσση την γλίτωσαν. Θέλει προσεκτικές κινήσεις και ο κόσμος ξεχνάει».

Ενώ, το κομμάτι που του αρέσει για τη Eurovision είναι του Αγάθωνα. «Του Αγάθωνα είναι πιο πολύ για Eurovision και πιο θεατρικό» υποστήριξε.

«Δεν έχουμε επικοινωνία τώρα με την Αγγελική»

«Δεν ήμασταν τυχεροί με την Αγγελική. Η ζωή προχωράει. Πρέπει να έχουμε την υγεία μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Την αγάπησα και έχουμε ζήσει απίστευτα πράγματα. Τώρα δεν έχουμε καθόλου επικοινωνία».

Για τα τραγούδια που της έγραψε

«Όταν γράφεις ένα τραγούδι και είναι για τον άνθρωπο σου, δίνεις πολύ αγώνα. Την θαύμαζα και την θαυμάζω. Μακάρι να πάει μπροστά».

Για τον γιο της Αγγελικής, Μπάμπη

«Με τον Μπάμπη μπορεί να ήμουνα λίγο αυστηρός μέσα στο σπίτι..Με έλεγε μπαμπά. Μου λείπει! Από τη μια στεναχωριέμαι που δεν έχουμε επαφή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top