Συνελήφθη η Δ. Αλεξανδράκη!

Έβρισε τους αστυνομικούς και αρνήθηκε να τους ακολουθήσει

Συνελήφθη η Δ. Αλεξανδράκη!

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες λένε, αλλά τώρα είναι και για την…. «λεβέντισσα», Δήμητρα Αλεξανδράκη που της βγήκε ξινή η χθεσινοβραδινή έξοδος και πέρασε τη νύχτα της στο κρατητήριο.

dimitra5.jpgdimitra1.jpg

Το γνωστό μοντέλο είχε βγει μαζί με το… έτερο μοντέλο Άννα Διαμαντοπούλου για να το κάψουν λίγο στη Γλυφάδα, αλλά φαίνεται ότι το παράκαναν.

dimitra6.jpg

Διότι μετά το κέφι και το γλέντι τα δυο μοντέλα είπαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους και φαίνεται ότι ήταν πολύ βιαστικές. Τόσο βιαστικές, που η Δήμητρα, η οποία βρισκόταν πίσω από το τιμόνι αποφάσισε να περάσει έναν κόκκινο σηματοδότη.

dimitra7.jpgdimitra3.jpg
Λάθος απόφαση, όπως αποδείχθηκε, διότι την τσάκωσαν αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή, την σταμάτησαν και ζήτησαν τα στοιχεία της.

dimitra8.jpg


Κάτι το ποτό, κάτι το γλέντι, κάτι που είχε κουραστεί πολύ το κορίτσι και ήθελε να αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα, με το που είδε τους αστυνομικούς σεληνιάστηκε.

dimitra9.jpg

Πληροφορίες θέλουν να μίλησε άσχημα στα… όργανα και να μην υπάκουσε στις εντολές τους, με αποτέλεσμα εκείνοι να την συλλάβουν για εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής.

dimitra2.jpg



Αυτή τη στιγμή το γνωστό μοντέλο είναι στη ΓΑΔΑ και θα περάσει από τη διαδικασία του αυτοφώρου!

dimitra4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top