Αλέξης Γεωργούλης: «Είμαι ανώριμος» παραδέχεται και μιλά για το τρίπτυχο έρωτας-γάμος-παιδί

«Έχω σκεφτεί να παντρευτώ, αλλά δεν έκατσε»

Την αυτοκριτική του έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης, που παραδέχτηκε πως περνά αυτή την περίοδο… κρίση, και πως είναι… ανώριμος!

Εξηγώντας το λόγο που επέστρεψε Ελλάδα, λέει:

«Περνάω κι εγώ μια περίοδο κρίσης. Μου λείπει η Ελλάδα!»

Πως είναι όμως η ζωή του στο Los Angeles;

«Η ζωή η κανονική στο Los Angeles, ενός ανθρώπου σαν κι εμένα, ανύπαντρου και ανώριμου, είναι πολύ βαρετή. Γιατί δεν έχεις να κάνεις πολλά προσωπικά πράγματα. Ο,τι κάνεις, αφορά τη δουλειά. Οπότε, δεν μπορείς να μένεις και για πολύ στο σπίτι!»

Επαναλαμβάνοντας πως είναι ανώριμος, ομολογεί πως πολλές φορές έχει σκεφτεί να αποκτήσει μια πιο «συνηθισμένη» ζωή:

«Έχω σκεφτεί πολλές φορές να κάνω μια στροφή, και φλερτάρω με την ιδέα του σπίτι-γραφείο, γραφείο-σ��ίτι. Καμιά φορά περνάει από το μυαλό μου».

Και ο γάμος όμως έχει περάσει από το μυαλό του:

«Έχω σκεφτεί να παντρευτώ, αλλά δεν μου έκατσε και δεν έκατσε».

Άλλωστε, αυτό που ψάχνει είναι ο συνδυασμός έρωτα-γάμου,κάτι που κατά την άποψη του δεν είναι εφικτό:

«Από τη μια είναι ο έρωτας, που δεν τον ρωτάς πότε θα σου φύγει και πόσο θα κάτσει, και από την άλλη είναι ο γάμος και η οικογένεια, που εσύ πρέπει ν΄αποφασίσεις και να πάρεις την ευθύνη. Και τις περισσότερες φορές, θες να παντρευτείς από έρωτα. Οπότε, όταν θες να βρεις αυτό το συνδυασμό, που κάτι τέτοιο ψάχνω κι εγώ, δεν πρόκειται να κάτσει ποτέ. Άρα, αν θέλω να κάνω παιδί, θα πρέπει ν΄αναθεωρήσω και να τη δω αλλιώς, και όχι μέσω έρωτος!»

Τονίζει ωστόσο, πως δεν είναι πολύ ώριμος για παιδί:

«Σαν πατέρας, είσαι και σαν δάσκαλ��ς. Φέρνεις ένα παιδί στη ζωή, και θα πρέπει να του διδάξεις τι είναι η ζωή. Και νομίζω ότι η εικόνα αυτή που έχω, η ανώριμη, δεν είναι η κατάλληλη για να κάνω παιδί!»

Τέλος, μαρτύρησε πως δεν τον πειράζει η γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση, μιας και όπως είπε, «η πρωτοβουλία είναι χαρακτηριστικό του ανθρώπου. Όχι του άνδρα».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως «έχω κλάψει σαν κουτάβι για γυναίκα», και πως «μου έχει κάνει πρόταση γάμου γυναίκα σε μικρότερη ηλικία».

ΔΕΙΤΕ VIDEO...


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top