Πάνε για... έβδομο παιδί Brad Pitt – Angelina Jolie;

Στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης η ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσίευμα

Πάνε για... έβδομο παιδί Brad Pitt – Angelina Jolie;

Ολοταχώς για... έβδομο παιδί φαίνεται ότι πάνε ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, καθώς φήμες θέλουν την ηθοποιό να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης!

Σαν να μην έφτανε που για γάμο ακούμε, αλλά γάμο δεν βλέπουμε εδώ και μήνες, έρχεται τώρα το περιοδικό «Star» να μας ταράξει περισσότερο, επικαλούμενο άνθρωπο από το περιβάλλον του ζεύγους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Angelina κυοφορεί το τρίτο βιολογικό της παιδί με τον Brad και για τον λόγο αυτό έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις. Οι «κλασσικές» αδιαθεσίες της εγκυμοσύνης έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ενώ η ηθοποιός προετοιμάζει την υπόλοιπη φαμίλια για τον ερχομό του νέου μέλους.

Το ζευγάρι δεν έχει προς το παρόν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το περιοδικό, το οποίο αναφέρει πως η Angelina ήθελε να κάνουν ακόμα ένα παιδί αμέσως μετά την γέννηση των διδύμων, πριν τέσσερα χρόνια, αλλά ο Brad το απέφευγε λόγω του φόρτου εργασίας και του «χάους» που προκαλούν έξι παιδιά.

Για την ιστορία, οι Brangelina έχουν υιοθετήσει τον 11χρονο Maddox, την 9χρονη Zahara, και τον 3χρονο Pax, ενώ έχουν και τρία βιολογικά παιδιά, την 6χρονη Siloh και τα διδυμάκια, Knox και Vivienne που είναι 4 ετών!

brangelina.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top