ΣΟΚ! Matt Damon, Nicole Kidman συνεργοί σε απαγωγή παρουσιαστή!

Τον έδεσαν χειροπόδαρα και του πήραν την εκπομπή

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Μπορεί ο Jimmy Kimmel να έστησε άπειρες φορές τον Matt Damon και τελικά να μην τον έβγαλε στην εκπομπή του, όμως ο ηθοποιός πήρε χθες το βράδυ την εκδίκησή του.

matt1.jpg

Τι έκανε; Μα απήγαγε τον διάσημο παρουσιαστή και ανέλαβε αυτός την παρουσίαση.

matt2.jpg

«Καλώς ήρθατε στο Jimmy Kimmel Sucks. Είναι περίεργο για εσάς να βλέπετε επιτέλους έναν άνθρωπο με ταλέντο να παρουσιάζει αυτό το show», είπε ο ηθοποιός με τον παρουσιαστή να βρίσκεται από πίσω του, δεμένος στην καρέκλα του και φιμωμένος!!!!

matt3.jpg

Την πράξη του αυτή μάλιστα επιβράβευσε και η Nicole Kidman που δεν είχε πάει ποτέ καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και με το που βγήκε στο πλατό του όρμησε με άγριες… σεξουαλικές διαθέσεις.

matt4.jpg

Και ποιος δεν πέρασε από αυτήν την εκπομπή. Ο Γκάρι Όλντμαν, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο Μπεν Άφλεκ, η Ρις Γουίδερσπουν, ο Άντι Γκαρσία, η Έιμι Άνταμς, μέχρι και την πρώην του Kimmel έφερε ο Ματ Ντέιμον στο πλατό για να βγάλει τα άπλυτά του στη φόρα και να τον εκδικηθεί.

matt5.jpg

Φυσικά όλα αυτά ήταν για πλάκα και καμία απαγωγή δε συνέβη. Απλά ο Jimmy Kimmel είχε ένα ξεκούραστο βράδυ, την ώρα που το μισό Hollywood παρέλασε από την εκπομπή του!!!!!

matt6.jpg

Δείτε τα σπαρταριστά video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top